Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Β. Πατρινού: “Μπροστά στην κάλπη μία είναι η επιλογή, το Κόκκινο του ΚΚΕ”

 
Μαζική συγκέντρωση στο Παναιτώλιο – μήνυμα για νέα δύναμη στο ΚΚΕ

Συνέχεια στην καθημερινή μάχη που δίνει, να φτάσει παντού το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να ενισχυθεί πολύ περισσότερο και μέσα από τις κάλπες των ευρωεκλογών, δόθηκε από την ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας το βράδυ της Τετάρτης και από τη μαζική συγκέντρωση στο Παναιτώλιο, με ομιλία της Βάνας Πατρινόυ, υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος.....

Στην κεντρική πλατεία του χωριού βρέθηκε λαϊκός κόσμος κάθε ηλικίας, με την ομιλήτρια να απευθύνει μαζικό κάλεσμα υπερψήφισης του ΚΚΕ. Στάθηκε στην επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, απέναντι στις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ, την υλοποίησή τους και από την κυβέρνηση της ΝΔ στην Ελλάδα σήμερα, αλλά και από όλα τα αστικά κόμματα που αποδέχονται την ΕΕ του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέα Αριστεράς, του Βελόπουλου κ.α., που “λανσάρουν” την αυταπάτη ότι αυτή μπορεί να γίνει φιλολαϊκή, μπορεί να ασκήσει τέτοια διαχείριση.

“Μόνο το ΚΚΕ είναι σταθερά προσηλωμένο στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων και αναγκών και μέσα και έξω από την Ευρωβουλή”, υποστήριξε, αναφερόμενη αναλυτικά στις συνέπειες για το λαό απ’ την συνολική πολιτική που ασκείται, καλώντας τον να κάνει κριτήριο ψήφου υπέρ του κόμματος, τη διαχρονική αντεργατική – αντιλαϊκή κατάσταση που βιώνει, αλλά και να δυναμώσει τη δική του φωνή και για μετά τις 10 Ιούνη, αφού το ΚΚΕ θα βρίσκεται στο ίδιο μετερίζι και πιο δυνατό θα καταθέσει αυτή του τη δύναμη υπέρ των εργαζομένων, των βιοπαλαιστών αγροτών και συνολικά των λαϊκών στρωμάτων.

Μπροστά στην κάλπη λοιπόν μία είναι η επιλογή και αυτή είναι Κόκκινη. Ενάντια στην λογική του “όλα πουλιούνται και αγοράζονται”. Γιατί στο δίλημμα “τα κέρδη τους ή οι ζωές μας” η ζωή πάντα κερδίζει!”, σημείωσε, μεταξύ άλλων, και κατέληξε:

“Ψήφος στο ΚΚΕ για ακόμα δυνατότερη λαϊκή φωνή και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις και εκεί που ανατρέπονται, στον δρόμο του αγώνα.

Γιατί ψήφος στο ΚΚΕ παραμένει στο ΚΚΕ, παρακαταθήκη για τους αγώνες του σήμερα και του αύριο. Γιατί στις 10 Ιούνη τα προβλήματα θα εξακολουθούν να είναι εδώ, επιτακτικά και αμείλικτα. Και είναι απόλυτο ότι μόνο το ΚΚΕ θα είναι εδώ να τα αναδεικνύει και να τα αντιπαλεύει.

ΚΚΕ δυνατό για να μεγαλώσει η διεκδικητική φωνή του λαού, η φωνή της ελπίδας και της αισιοδοξίας και μέσα στην Ελλάδα και μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Ας δώσουμε τη μάχη τις λίγες μέρες που έμειναν για να φτάσει η φωνή και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παντού.

Για να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ. Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού. Για την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο