Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Οι παλιές οικονομικές αμαρτίες είναι εδώ και κυνηγάνε τον Δήμο Ξηρομέρου και θα συνεχίσουν να τον κυνηγάνε. Επίσημα έγγραφα και αποδείξεις από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

Στην έκθεση εξόδων του Προϋπολογισμού του 2024, η οποία έχει δημοσιευθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου και την εντοπίσαμε, στον κωδικό ΚΑ 00-6492.001 έχει εγγραφεί ποσό 377.465,81 € για έξοδα δικαστικών αποφάσεων..... Αφορά οικονομικά βάρη από δικαστικές αποφάσεις για χρέη του Δήμου προηγούμενων διοικήσεων και υπάρχει ισχυρή πιθανότητα αυτό το ποσό στη διάρκεια του οικονομικού έτους να ενισχυθεί, μιας και εκκρεμούν αρκετές δικαστικές αποφάσεις για χρέη προηγούμενων ανεύθυνων διοικήσεων.
Επίσης στους κωδικούς ΚΑ 00-6526.002 και ΚΑ 00-6526.003 έχει εγγραφεί συνολικό ποσό 283.632,80 € για πληρωμή δανείων που συνάφθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις για εξυπηρέτηση χρεών.
Σύνολο: 661.098,61 €.
Οι παλιές οικονομικές αμαρτίες είναι ΣΗΜΕΡΑ εδώ και κυνηγάνε τον Δήμο Ξηρομέρου και θα συνεχίσουν να τον κυνηγάνε. Αυτό που αναφέρουμε δεν είναι παρελθοντολογία για να δικαιολογήσουμε κάτι. Ξαναλέμε ότι αυτά τα χρήματα για χρέη, κάποια πρέπει να πληρωθούν ΣΗΜΕΡΑ και απ' ότι ξέρουμε στον Δήμο Ξηρομέρου δεν ευδοκιμεί κάποιο λεφτόδεντρο.
Ολόκληρη η λίστα των προφορικών αναθέσεων προηγούμενων διοικήσεων, χρέη που βαρύνουν τον Δήμο και για να μιλάμε με απλή γλώσσα κατευθείαν όλους εμάς τους δημότες, που πήγαν με μία σχεδιασμένη μέθοδο μέσω δικαστικών αποφάσεων, μπορείτε να την βρείτε, να την δείτε, να την μελετήσετε και γενικά να την εντρυφήσετε εδώ.
Κάποια από αυτά έχουν πληρωθεί παλαιότερα με το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων, κάποια από το ταμείο του Δήμου και κάποια αρκετά εκκρεμούν.
Τα επίσημα έγγραφα τα εντοπίσαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα έτη 2016 έως 2019.




mytikaspress.

2 σχόλια:

  1. Αμα είστε μάγκες και δεν είστε τζάμπα μάγκες να δημοσιεύσετε και τις εκθέσεις των ορκωτών λογιστών για τα δύο πρώτα έτη της θητείας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την περίοδο των παχιών αγελάδων που δεναμε τα σκυλιά με λουκανικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο