Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Συνάντηση Δήμαρχου Ακτίου – Βόνιτσας Θανάση Κασολα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αυτιά


Ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Γιώργο Αυτιά στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Αιτωλοακαρνανία.... και να τον ενημερώσει για όλα τα θέματα του Δήμου μας. Μεταξύ άλλων στην χθεσινή τους συνάντηση συζητήθηκε και η ανάγκη μεγαλύτερων χρηματοδοτήσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας της ελληνικής επαρχίας, ένα ζήτημα το οποίο αποτελεί κοινή επιθυμία όλων των δήμων της περιφέρειας. Μάλιστα τόσο από τον Δήμαρχο Αγρινίου όσο και από τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας ζητήθηκε η δημιουργία ενός νέου προγράμματος της ευρωπαϊκής ένωσης , αποκλειστικά για την κατασκευή της αγροτικής οδοποιίας και την σύνδεσης της έδρας του δήμου με τις τοπικές κοινότητες μέσω αναβάθμισης των ήδη υπαρχόντων επαρχιακών δρόμων της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το θέμα ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε σε περίπτωση εκλογής του να προωθήσει το σχετικό αίτημα στην Ευρωβουλή και στην ευρωπαϊκή επιτροπή .Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρώην Αντιδημαρχος Ανακτοριου κύριος Περλης Κώστας


10 σχόλια:

  1. Καλές οι συστάσεις για την κατασκευή έργων αγροτικής οδοποιίας, όμως μη ξεχνάτε ότι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας δε ζουν μόνο αγρότες και κτηνοτρόφοι αλλά και επιστήμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΟΙ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΊ ΜΕ ΦΡΑΧΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ;ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΥΤΙΑ♡♡♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό θα πάει ο Κυριάκος στο 41% πάλι.Περαστικά σας συντρόφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψωμί παιδεία ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τηλεπρσονα κουράστηκε στο γιαλί κ πάει για 15 χαλαρά το μήνα !!! Κ τρέχουν για φωτογραφίες οι άλλοι μαζί του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι μωρε της έφτιαξες της πόλης μέσα και θα μας φτιάξεις τώρα τα χωράφια.Α ρε χάλια που έχουμε.Τελικα ψωνίσαμε πο σβέρκο.Καλα που είναι και το διαδίκτυο και με αυτά που ακούμε και βλέπουμε γελάμε και λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τα είχε όλα έτοιμα ο καριολης τι να σας φτιάξει το σαράντα δύο πήρε οπότε Κασόλα δωστους ένα τίποτα για να σε θυμούνται εσένα και τους συνεργάτες σου

      Διαγραφή
  8. Ο Αυτιά είδε το Δήμαρχο επειδή είναι και οι δύο με το Μητσοτάκη. Ο Κώστας Περλης τι δουλειά είχε εκει; Ή μήπως είχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο