Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Δίμηνες προσλήψεις 9 ατόμων (2 οδηγοί, 7 εργάτες) στην αποκομιδή αποριμμάτων

Πρόσκληση για πρόσληψη προσωπικού (9) υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Δίμηνα για αποκομιδή απορριμμάτων).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά έως και την Δευτέρα 24.02.2020.

Αστακός, 17.02.2020
Αριθ. πρωτ.: 1143
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Πληρ: Στρατομήτρος Ιωάννης
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 26463 60535
Fax: 2646042531
e-mail: info@dimosxiromerou.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Αποκομιδή απορριμμάτων).

            Ο Δήμος Ξηρομέρου ύστερα από την υπ' αριθ. 07/2020 (ΑΔΑ 6ΙΚ2ΩΚΖ-Ε93) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων και την εξάλειψη τυχόν απειλής της δημόσιας υγείας, η οποία επικυρώθηκε με την αριθ. πρωτ. 22861/17.02.2020 (ΑΔΑ Ψ2ΟΘΟΡ1Φ-Α2Ι) Απόφαση Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννέα (9) υπαλλήλων, προς κάλυψη της ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν. 3584/2007, για τις εξής ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:.............


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.
Δ.Ε. Οδηγών Αυτοκινήτων Γ' Κατηγορίας (Απορριμματοφόρου)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: 2

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
α) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ' ή C κατηγορίας (Π.Δ. 51/2012), β) Οποιοσδήποτε απολυτήριος τίτλος σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας ή απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας οδήγησης αυτοκινήτου και γ) Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ).

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ΄ ή C κατηγορίας απαιτείται υποχρεωτικά η προσκόμιση του πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας ΠΕΙ (παρ. 4, άρθρο 3 του π.δ. 74/2008).
Προκειμένου για την απόδειξη κατοχής του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) απαιτείται: Είτε η κατοχή Δελτίου Επιμόρφωσης Οδηγού, το οποίο να είναι σε ισχύ και το οποίο εκδίδεται από την Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. στην περιοχή της οποία βρίσκεται η κατοικία του ενδιαφερομένου, είτε η καταχώρηση επί του εντύπου της άδειας οδήγησης του κοινοτικού αριθμού «95» δίπλα σε μία ή περισσότερες εκ των κατηγοριών ή υποκατηγοριών που κατέχει ο υποψήφιος και απαιτούνται από την πρόσκληση.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
27.02.2020 έως 26.4.2020
-----------------------------------------
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.
Υ.Ε Εργατών (Καθαριότητα - Απορριμματοφόρο)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: 7

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ. 2 του N. 2527/1997)
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
27.02.2020 έως 26.4.2020

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι:
α) Δεν έχω καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ΄ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) δεν είμαι υπόδικος που έχω παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί, γ) δεν έχω στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά μου δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) δεν τελώ υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και από τις δύο αυτές καταστάσεις και ε) δεν έχω απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημόσιου τομέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.
4. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, που να δηλώνει ότι δεν έχει κώλυμα πρόσληψης λόγω παράτασης ή σύναψης νέας σύμβασης με το Δήμο μας μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο υπάλληλος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω.
5) Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, με την αποδοχή της τήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων τους από τον Δήμο Ξηρομέρου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ξηρομέρου (Δ/νση: Αστακός Αιτωλ/νίας, τηλ: 2646360535 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά έως και την Δευτέρα 24.02.2020.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6 σχόλια:

  1. Υπομονή και σε λίγο δεν θα έχουμε σκουπίδια.
    Άλλες εποχές κάποιος κύριος τις συμπολιτευσης θα γυρναγε κάδο κάδο με μια φωτογραφική μηχανή στον ώμο.
    Γελάει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος πάει στα δυμηνα δεν μπορεί να κάνει χαρτιά για οχταμινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το ξέρουν πολλοί ότι δεν έχουν δικαίωμα για οχταμηνα αν πάνε στα δίμηνα,δεν υπάρχει ενημέρωση,ψάχνουν για χαζούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά ενώ όταν τους έπερνε ο Γαλουνης με μαυρα 5ωατομα συγκεκριμένα μόνιμα δεν ήταν χαζοί όλοι οι υπόλοιποι που τους έταζε θέση και μετά όταν του ζήταγαν το λόγο τους έβριζε και τους πέταγε έξω;;;; αντε ρε από εδώ.... Έχετε καταντήσει αηδία πια.....

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς έχεις και τους εθελοντές βλέπω να τους ρίχνεις εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο .ενισχύετε και άνεργα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο