Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Καυστική δηλώση του τομέαρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αιτ/νίας κ. Γιώργου Βαρεμένου

Πολύ χειροκρότημα έπεσε στα νησιά για τα ΜΑΤ σύμφωνα με το δόγμα Χρυσοχοΐδη, ο οποίος, ως άρχοντας του χάους και της ανασφάλειας, εξακολουθεί προφανώς να υποστηρίζει ότι όπου εμφανίζονται πλέον οι αστυνομικοί γίνονται δεκτοί με επευφημίες. Πράγμα που επιβεβαιώθηκε και στην ΑΣΟΕΕ με τον αστυνομικό που κράδαινε το όπλο από… τη Συρία για να δικαιωθεί και το έτερο αστέρι του επιτελικού κράτους, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου.
Ο τοξικός νεοδεξιός αυταρχισμός με τη συνδρομή εκ μεταγραφής τυχοδιωκτών πολιτικών, απειλεί να γυρίσει τη χώρα σε άλλες εποχές και να μετατρέψει το προσφυγικό σε βόμβα για την κοινωνική συνοχή.
Επειδή ο ουργουελικός μηχανισμός που στηρίζει τη κυβέρνηση παίζει και με την εκλογολογία, είναι χρήσιμο να υπογραμμίσει κανείς ότι οι εκλογές θα ήταν μια ευκαιρία για να εξηγήσουν στο λαό την απάτη για το προσφυγικό, την απάτη για τη συμφωνία των Πρεσπών, την εξαπάτηση της μεσαίας τάξης και όσα οπισθοδρομικά κατόρθωσαν μέσα σε 7 μήνες να διαπράξουν. Ο ελληνικός λαός έχει σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία να αναστοχαστεί αν πράγματι με την ετυμηγορία του ήθελε την επιστροφή ολοσούμπιτου του παλιού συστήματος της χρεοκοπίας σε όλους τους αρμούς της εξουσίας. 
Είναι προφανές ότι δεν θέλουν να ακούν για αρμούς, εκτός κι αν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσουν για να καθυποτάξουν και να διχάσουν το λαό. 

3 σχόλια:

  1. Αστους ρε γιωργο το πανε καλα το γραμα θα πεσουν μια ωρα γρηγοροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΚΑΜΊΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΈΧΑΣΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο δυο νησια θα χασει .ετσι που πανε αυτοι θα χασουν αυγα και καλαθια.ακους εκει αστυνομικο κρατος το 2020 .ο χρυσοχοιδης ειναι η ταφοπλακα της δεξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο