Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ: Σκουπιδιών συνέχεια.....

        Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Ζώγας με την παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, επανέρχεται με νέες εικόνες απο σκουπίδια, στα χωριά Καραϊσκάκης και Βασιλόπουλο και τονίζει:  

-Παιδιά δεν χρειάζεται πανικός.
-Εγώ δεν είπα τίποτα άλλο από αυτό που επιβεβαίωσε σήμερα η Πρόεδρος του Αστακού κυρία Γριτσίπη, η οποία από το πρωί γέμισε πολλά φορτηγά με το Jcb του Δήμου και εργάτες.
-Όμως η κατάσταση του Δήμου είναι τραγική και δεν αλλάζει με γιουρούσια κατόπιν εορτής........



-Πάρτε σημερινές εικόνες από Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλο.
-Μα καλά οι εικόνες στους κάδους, αλλά η παιδική χαρά στο Καραϊσκάκη να είναι σκουπιδότοπος;
-Αλλά και όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου μήπως δεν είναι εγκαταλελειμμενες; Μήπως είναι και αυτά φανταστικά και ψεύτικα και απέχουν από την πραγματικότητα;
Απλά είστε λίγοι και είστε σε λάθος ρότα.

Αστακός 25/2/2020 
Νικόλαος Ζωγας 
Δημοτικος Σύμβουλος 
Με την παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομερου 






33 σχόλια:

  1. Να σε κλαιν οι ρέγγες είσαι νικολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η ηλιθιότητα συνεχίζεται..... Όσο αφορά την παιδική χαρά ρωτά το Γαλουνη.... Αυτός τις κατάντησε έτσι.....προφανώς χρηζεις οφθαλμολογικης εξετάσεις ξεκάθαρα πια..... Στο χωριό σου δεν πήγες βλέπω.... Εκεί που σε έστειλε ο Γαλουνης πηγές στον δικό του..... Έτσι συνέχισε.... Και θα γελάν επερισσοτερο μαζί σου..... Να ανέβει οπωσδήποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε συ Νίκο πάλι θα τους κάνεις να χάσουν τους ύπνο τους. έγινες ο τρομοκράτης τους . να δεις που αύριο, θα πάνε να κουρέψουν το γκαζόν στην παραλία και μετά θα ψήσουν ρέγγες με εφημερίδα όπως παλιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στης Μπαμπίνης την παιδική χαρά πήγατε; Είναι σε αυτή την άθλια κατάσταση πάνω από 15 χρόνια.ποιος ευθύνεται για αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σκουπίδια μπαίνουν στους κάδους και όχι δεξιά και αριστερά όπου βρούμε.αλλα αυτά για τους περισσότερους χρόνια τώρα είναι ψιλά γράμματα.εδω όπου και να περάσεις χρόνια τώρα βλέπεις πεταμένα μπάζα παντού για να μην πούμε τι κάνανε τα ζώα τα ψοφια την περίοδο του καταροικου πυρετού που τα πετούσαν όπου έβρισκαν. Αυτά τότε τα μάζευε κανείς; Αλλά όλα είναι θέμα παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακου φιλε η προπαγανδα εχει και τα ορια της.σε βαζουν για να σε σιχαθει ο λαος.προσεχε γιατι ο γαλουνης δεν πιστευει τα αντερα του και βαζει κατι βλακες σαν εσενα να του κανουν παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Νικολάκη να κλαιν τους τοπικούς άρχοντες με σημαιοφόρος τον κύριο από παπαδαρου δεν τους βλέπεις που κοιμούνται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα ο κύριος από παπαδαρου που σας έκοψε τη μάσα.... Εεε;;;;

      Διαγραφή
  8. Καλά τα λέει ο κύριος Ζωγας,εσύ τι μας λες τώρα οτι φταίει ο Γαλουνης που μετά από 7μηνες που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή δεν μπορεί να βάλει σειρά;ούτε προϋπολογισμό δεν έχουν συντάξει ακόμη ο μοναδικός δήμος στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκο βάλε 20€ βενζίνη και να κάνεις μια βόλτα τα υπέροχα χωριά μας και από εκεί να κάνεις μετάδοση live

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρωμισε ο τόπος όλα τα σοκάκια είναι γεμάτα . Γιάννη Τρινταφυλλακη εσένα ψήφισα αλλά εδώ υπάρχει προβλημμα έχεις κακούς συμβούλους που είναι γύρω σου και κοντα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Νίκο Ζώγα συμφωνώ απόλυτα με την στροφή 180° του δήμου μας, στον δημόσιο χαρακτήρα στο όλο ζήτημα που αφορά την καθαριότητα στο δήμο μας.
    Καλημέρα σας Κε Ζώγα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν κανει κακό που και που κάποιος να τολμά να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμοδίους...το αντίθετο μάλιστα , μπορεί να τους αφυπνίσει να ασχοληθούν λιγο παραπάνω με την εικόνα των δημοσίων χώρων..γιατί κάποιο ανεγκέφαλοι ειδικά στο καραισκάκη εχουν γεμίσει τους δρόμους με μπαζα, με παρατημένα οχήματα, πετάνε οπου βρουν σκουπίδια ...γιατι ειναι της λογικής εξω απο το σπιτι μου κι ας ειναι οπου να ναι...και εφ όσον ειναι ανεγκεφαλοι οι πολίτες του δήμου , κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί για την δημόσια εικόνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι παιδικές χαρές αν ξεχνάτε τις ξήλωσε ο Γαλουνης... Πριν της εκλογές....όσο για τον προϋπολογισμό κάνουν πραγματικό προϋπολογισμό ΌΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΌ Η ΨΕΎΤΙΚΟ γιαυτό δεν είναι ακόμα έτοιμος.... Η αλήθεια θέλει πάντα χρόνο σε αντίθεση με το ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλλίτερα να 5-10 εργα χρήσιμα.

      Παρά να γίνουν πολλά έργα κιάχρηστα.

      Διαγραφή
    2. Καλλίτερα να γίνουν 5-10 εργα χρήσιμα.

      Παρά να γίνουν πολλά έργα κιάχρηστα.

      Διαγραφή
    3. Καλλίτερα να γίνουν 5-10 εργα χρήσιμα.

      Παρά να γίνουν πολλά έργα κιάχρηστα.

      Διαγραφή
  14. O ΚΎΡΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΑΡΟΥ -ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ- ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ράδιο αρβύλες χορτάσαμε.... Όποιος κάνει σωστά τη δουλειά του τα χει κάνει θάλασσα ε;;;; και λασπολογουμε και άλλους.... Αφου έχετε αποδείξεις γιατί δεν πάτε στην δικαιοσύνη....; αλλά από ψέματα ξέρετε όλοι.. Σας έχει κοπεί η μάσα για τα καλά και έχετε παρανοήσει...

      Διαγραφή
    2. Κοπελιά έχεις θέμα με το κύριο Παπαδαρου το ξέρουμε..... Δεν σου βγήκε όπως το εστεισες αλλά η αχαριστία πληρώνεται.....

      Διαγραφή
  15. Θεωρώ παράλογο ο ιδιώτης να παίρνει τόσα χρήματα για να μαζεύουν τα σκουπίδια και στα χωριά του Ξηρομέρου να περνάνε μόνο δύο φορές την εβδομάδα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των χωριών να μαζεύουν τα σκουπίδια και να τα αποθηκεύουν μέσα στις αποθήκες τους και να τα βγάζουνε το βράδυ πριν περάσει το απορριμματοφόρο αυτό είναι κατάντια δεν είδα όμως κανέναν να έρθει ειδικά την περίοδο των διακοπών που τα χωριά μαζεύουν κόσμο να έρθει και να βγάλει φωτογραφίες και να δείξει την κατάντια του ιδιώτη που υπήρχε τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκο κάνε και μια βόλτα στης δεξαμενές δεν υπάρχει σταγόνα χλώριο για την χλωρίωση αυτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άσχετο αλλά επειδή αλλού "δεν ανεβαίνουν. γιατί κάποιος επώνυμα στέλνει μόνο στο" ΣΚΑΙ"? Έγινε ο πορτοσαλτε του αυθεντικού. Προσπαθεί να πουλήσει εκδουλευση? Περιμένει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νίκο για της παράνομες παροχές και για αυτούς που δεν έχουν κάνει ρύθμιση και χρωστάνε υπερβολικά πόσα θέλω να κάνεις μια ερώτηση αύριο στο δημοτικό συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ,ΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΓΙΑ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΕΚΑΝΕΣ,,,,,,ΟΙ,ΤΗΣ,ΕΒΓΑΛΕ,ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΛΛΟΣ,ΠΩΣ,ΤΑ,ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙΣ,ΟΛΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΡΕ,ΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΓΙΑ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΕΚΑΝΕΣ,,,,,,ΟΙ,ΤΗΣ,ΕΒΓΑΛΕ,ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΛΛΟΣ,ΠΩΣ,ΤΑ,ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙΣ,ΟΛΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην ασχολειστε με το ζιωγα .ο ζιωγας ειναι θυμα απο το συστημα γαλουνη που μερα με τη μερα που περνα ψυχοραγει και φτανει στο τελος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδιά τόσα σχόλια και Γιανελης απών!! Πως είναι δυνατόν μου λείπει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από ποτέ τα κλαριά γίνανε σκουπίδια.Τι άλλο θα ακούσουμε από εσάς.Με αυτό τον τρόπο πάτε να κάνετε αντιπολίτευση;Οπότε μην απορείτε γιατί πήρατε τόσο μικρό ποσοστό.Ο λαός του Ξηρομερου απέδειξε ότι ξύπνησε.Εσεις ακόμα τον ύπνο του δικαίου και της μασάς έχετε στο μυαλό σας.Ελα γεια τώρα και να πλένεσαι Ζιώγα-Ζωγα -Νικολακη ανύπαρκτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξηρομερο ξέχασες σχόλια και δεν είναι προς τιμήν σου. Εκτός κι αν δεν εκπροσωπείς όλους τους πολίτες αλλά μόνο τους της παράταξης σου.
    Και τα κλαριά τι είναι φίλοι? Βρήκα και να άφησα? Παλιότερα πέρναγε αυτοκίνητο 3 φορές τη βδομάδα και τα μάζευε. Μαζί με όλα τα παρακείμενο σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχει δικιο ο Νικος τα χωρια εδω και μηνες γεμισαν σκουπιδια και δεν ενδιαφερετε ουδεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο