Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Αναβολή Αποκριάτικων εκδηλώσεων!-Θα γίνουν τα κούλουμα με την μορφή μοιράσματος των σαρακοστιανών!


Μετά την κοινοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωναϊου (ΦΕΚ Α’ 42) σας ενημερώνουμε ότι όλες οι προγραμματισμένες Καρναβαλικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αναβάλλονται.
        Η αναβολή των εκδηλώσεων προκαλεί πικρία, δυσαρέσκεια και απογοήτευση σε όλους όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις και τα παιδικά αποκριάτικα πάρτυ.
           Προκαλεί πικρία στους ανθρώπους που προετοίμαζαν ένα ξεχωριστό για φέτος δρώμενο στα “Γληγοράκεια” της Βόνιτσας, στον “Βλάχικο Γάμο” της Παλαίρου, και στο Παιδικό Καρναβάλι του Δήμου στην Κατούνα.


          Είναι όμως ένα αναγκαίο - υποχρεωτικό μέτρο, για την προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής των συμπολιτών μας και των επισκεπτών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
        Επιβάλλεται να ακολουθήσουμε πιστά τις υποδείξεις των επιστημονικών φορέων και της επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.
       Κατανοούμε την απόφαση των επιστημόνων και του Υπουργείου Υγείας που είναι επιφορτισμένοι με τη δημόσια υγεία.
        Πρέπει τώρα να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των επιπτώσεων της νόσου.
       Είναι πρώτιστο καθήκον η υγεία και η ασφάλεια των συμπολιτών.

Οι μοναδικές εκδηλώσεις που θα γίνουν είναι τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας. Θα γίνουν από τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις τοπικές Δημοτικές Ενότητες- Κοινότητες με την μορφή μοιράσματος των σαρακοστιανών στους συμπολίτες μας στα μέρη που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
-Τέλος τα κούλουμα στην τοποθεσία Άγριλος Αμφιλοχίας ακυρώνονται.
-Στην δημοτική ενότητα Μεδεώνος θα μοιραστούν σαρακοστιανά στην πλατεία Κατούνας.

Το βεστιάριο με τις αποκριάτικες στολές που λειτουργεί στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας θα συνεχίσει να μοιράζει στολές για όσους επιθυμούν να μασκαρευτούν με την παρέα τους, μέχρι σήμερα παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το μεσημέρι.
Εύχομαι καλό τριήμερο αποκρεών.
ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

18 σχόλια:

  1. Kάποιοι είναι όλο το χρόνο πολιτικοί μασκεράδες και πολιτικά ρεντίκολα. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν δεν γίνουν αυτές οι αθλιότητες. Πολλές από αυτές τις αθλιότητες γίνονται κάθε ημέρα παντού. Η περιρρέουσα φαυλότητα βρήκε τους εκφραστές της στους ανωτέρω. Να τους χαίρεστε. Τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως θέλετε και σείς εκεί στο δήμο κανένα extrá κονδύλι ?

    << λεφτά υπάρχουν >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι θα βρουν αλλο τροπο να κοψουν τα ενταλματακια για να φανε αυτοι και να ταισουν τα σκυλια τους.τα σκυλια τους που γαυγιζουν αν δεν τα ταισουν θα φανε τους ιδιους.και ειναι πολλα τα σκυλια που ταιζουν κακο χρονο να εχουνε δεν χορταινουν με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανακοινωσεις για καποιο εργο αναπτυξης θα βγαλετε;Ολο ανακοινωσεις για δευτερευοντα θεματα βλεπουμε.Δεν ζω στο δημο αλλα νομιζω οτι διαδραματιζεται το ιδιο σκηνικο εδω και πολλα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον 7.13 ενα απο τα σκυλιά που γαυγίζει εισαι κ εσυ και μεγαλο μαλιστα σαν εκείνα τα μαντροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σωστός τρόπος για να στηρίζεται η Δημόσια Υγεία
    είναι να γίνεται στην διαχείρηση στους δήμους, οικονομία.
    Χρόνια μας Πολλά με Υγεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ 7:13 ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΧΕΔΟΝ. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:51 εσυ εισαι ενα ταισμενο σκυλακι του καριολη εχετε φαει το καταπετασμα κακο χρονο να εχετε σκυλια .τη καταραμου ολη στο κορμισας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απαράδεκτες καταστάσεις //// φρενάρουν τα δρώμενα απλα για γελοίους λόγους . φυσικά αυτές είναι διαταγές απο τα αφεντικά εκ των εξω . και η υπακουη είναι τυφλή . φυσικά και δεν γνωρίζουν αυτοι τι σημαίνει μεσογειακη κουλτούρα.. αποριας αξιο ειναι που δεν μπλόκαραν , γήπεδα , εκκλησίες , παιδότοπους , ... και αλλα πολλά.... χτύπησαν εκει που έπρεπε για αλλη μια φορα . σε εξωτερικό χώρο και απαγορεύουν δραστηριοτητες. όμως την αγορα δεν την κλείνουν . Για άλλη μια φορα η λογική του παράλογου ,και η ερασιτεχνική δουλειά που γίνεται απο τα υπουργεία στην χώρα . η ημιμάθεια χειροτερα της αμάθειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aντί να ασχολούνται με το δρόμο δολοφόνο Αμφιλοχία- Βόνιτσα , ασχολούνται με καρναβάλια και τις απευθείας αναθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποτέ δεν κατάλαβα τη καρναβάλι είναι αυτό (γληγορακεια) που γίνεται την καθαρα Δευτέρα. Σαν να λέμε γιορτάζουμε το Πάσχα τα Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρύγος. Κονοπινα. Αετός. Αγ. Νικόλας. Αυτοί. Δεν. Σε. Ψήφησαν. Καραολή. Στούπα. Και. Λοιπούς. Η. Είναι. Πολίτες. Δεύτερης. Κατηγορίας. Α. Ρε. Μαύρο. Που. Θα. Φάτε. Δεν. Είναι. Όλη. Του πενήντα Σύρου. Ξεληγομενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο 7:13, 9:55 είναι ο Πόλα Πόλα και μάλιστα μάθαμε και το ονοματάκι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΓΑΝΑ;Α ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ 200 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕ 500 ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝΕ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΑΣΟΛΑ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:26 σε εχω γραμενο εσενα και τα αφεντικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:26 ελα στο θυρειο τωρα πινω τις μπυρες μου ελα να δεις ποσα απιδια παιρνει ο σακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΝ 12.44 ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσυ 2:03 πρεπει να εχεις πολυ μορφωση γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφει ο αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο