Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Αναβολή διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης «FOOD EXPO GREECE & OENOTELIA 2020» για το τριήμερο από τις 16 έως τις 18 Μαΐου 2020


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι μετατίθεται η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων – Ποτών  «FOOD EXPO GREECE & OENOTELIA 2020» για το τριήμερο από τις 16 έως τις 18 Μαΐου 2020.
Η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO. Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της FOOD EXPO για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο