Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ζητάμε από την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας να λάβει έκτακτα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία από τον κορονοϊό

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ 29/02/2020

ΑΠΟ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΘΕΜΑ: Έκτακτα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία από τον κορονοϊό.

               «Ζητάμε να ληφθούν από τη δημοτική αρχή Ακτίου - Βόνιτσας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία από το νέο κορονοϊό. Να ασκηθεί πίεση για έκτακτη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών. Σε κάθε περίπτωση να εξασφαλισθεί η καθαριότητα και απολύμανση  σχολείων, Νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών, να υπάρχουν σαπούνια, αντισηπτικά κλπ. Αντίστοιχα μέτρα να ληφθούν στις υπηρεσίες του Δήμου και σε όλους τους δημοτικούς χώρους. Να υπάρξει άμεσα ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου για τις ενέργειες που έχουν γίνει και τον προγραμματισμό που έχει τεθεί». 

Νώντας Μωραΐτης,
Δημοτικός σύμβουλος, 
επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 
«Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας»

2 σχόλια:

  1. Επειδή ο κάθε πικραμένος βγαίνει να πουλήσει εκδουλευση, απολύμανση χωρίς να κλείσει το σχολείο για τουλάχιστον 15 μέρες δεν γίνεται. Το ότι θα γίνει απολύμανση δεν σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορεί ο ιός στο χωρ6. Πάλι απολύμανση. Συμπέρασμα, να κάνει ο δήμος ότι λέει ο κύριος και μετά να ετοιμαστεί για διαμαρτυρίες από τον ίδιο ότι οι δάσκαλοι δουλεύουν καλοκαίρι κλπ. Και που είστε. Κάντε μια συντήρηση και στα κλιματιστικά. Υπάρχει η νόσος των λεγεωναριων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο