Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ: Συνεδριάζει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10)

             Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 18 Φεβρουαρίου  2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού 4ου τριμήνου του έτους 2019». (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
2.-Περί καθορισμού τέλους Ύδρευσης-Άρδευσης-Αποχέτευσης  Δήμου για το έτος 2020 και εφ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
3.-Περί καθορισμού τελών φωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2020 και εφ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος).............4.-Περί καθορισμού τέλους χρήσης Νεκροταφείων Δήμου για το έτος 2020 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
5.-Περί καθορισμού δικαιώματος εμπορίας πόσιμων υδάτων τα οποία ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου για το έτος 2020 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
6.-Περί καθορισμού τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων Δήμου για το έτος 2020 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
7.-Καθορισμός τελών διέλευσης, τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης και ύψους εγγυητικής καλής εκτέλεσης εργασιών βάσει του αρ. 29 του Ν.3431/2006 και τον με αρ. 528/075/2009 Κανονισμό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, μετά την με αρ.184/2012 Α.Ο.Ε. για το έτος 2020 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
8.-Επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και για τον καθορισμό του συντελεστή για το έτος 2020 και εφ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)
9.-Τροποποίηση μελέτης πρόσβασης μέσω Ι.Μ. Ρόμβου στον ΑΣΠΗΕ «ΠΕΡΓΑΝΤΗ» ισχύος 41,8 MW, στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας Ν. Αιτ/νιας. (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
10.-Περί συγκρότησης επιτροπής παραλαβής έργου "Κατασκευή ΣΜΑ Ακτίου-Βόνιτσας." (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
11.-Περί τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης για το έργο " ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ" . (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
12.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Βελτίωση Εθνικού Σταδίου Κατούνας».  (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
13.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ».  (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
14.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Τ.Κ. ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ». (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
15.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ».  (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
16.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΤΡΥΦΟΥ». (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος)
17.-Κατανομή ποσού από Κ.Α.Π. στις Σχολικές Επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2019 (Δ΄ κατανομή)». (Εισηγητής κ. Καούρας Ξενοφών) 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ    

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους. 
14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περί καθορισμού τέλους χρήσης Νεκροταφείων Δήμου για το έτος 2020.
Πηγαίνετε σήμερα σε όποιο νεκροταφείο του Δήμου. Το χορτάρι μέχρι επάνω, τα μπάζα των κατασκευαστών τάφων μέχρι επάνω, κανένα λάστιχο για πότισμα τάφου, ανοικτές οι πόρτες νύχτα μέρα και ο φωτισμός ελλιπής έως σκοτάδι.
Για ποιό λόγο να εισπράττουν;
Τόσα χρήματα που παίρνουν ως ανταποδοτικά τι τα κάνουν;
Θέλουν αύξηση;
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μοιράζουν τάφους στη πρώτη σειρά, λες και πάνε στα μπουζούκια.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα Φλεβάρη και δεν έχουν συζητήσει το προυπολογισμό του 2020. Ξεχάστε τις 7-8 αναμορφώσεις του προυπολογισμού και τις απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς, κουμπάρους, ημετέρους κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Tα παντελονιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Να τα δώσουν στην τρυφο να κάνει την προτομή της Βασιλειάδου.

Ανώνυμος είπε...

Επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και για τον καθορισμό του συντελεστή για το έτος 2020 και εφ εξής. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος)

Και άλλος φόρος που θα πληρώσουν οι συνεπείς και δεν θα πληρώσουν οι διαπλεκόμενοι.

Ανώνυμος είπε...

To πάρτι με το δημόσιο χρήμα τελείωσε. Θα απολογηθούν για όλα και όλοι και θα τιμωρηθούν. Υπάλληλοι σταματήστε να υπογράφετε τις παρανομίες.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν Δήμο οι απλοί υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι παραλαβής έργων;
Αγαπητέ υπάλληλε. Προσλήφθηκες σαν γραμματέας. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.
Γιατί τους υπογράφεις τις παραλαβές έργων. Τα έχεις δεί ποτέ;
ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η πλακα εδω μεσα ειναι οτι μερικοι που σχολιαζουν ως ανωνυμοι, επειδη γραφουν τα ιδια και τα ιδια και με τον ιδιο τροπο, αλλες φορες επωνυμα και αλλες ανωνυμα, νομιζουν οτι ετσι κρυβονται, λες και εμεις που διαβαζουμε τρωμε σανο ή κουτοχορτο. Οτι να'ναι. Μετα περιμενετε ο κοσμος να σας παρει στα σοβαρα....αρε κατακαημενο ξηρομερο

Ανώνυμος είπε...

Εσυ τι γραφεις ρε βλακα ανωνυμα δεν γραφεις.αντε πηγενε για υπνο και ξυπνα οταν θα ξερεις τι θελεις και τι ζητας

Ανώνυμος είπε...

To αν τρώτε σανό ή κουτόχορτο είναι δικό σας θέμα. Τα χρήματα μας να μην τρώτ@. Τα Διαβ!τά ξέρεις τι είναι και κατά που πέφτουν; Γιατί δεν έγραψες άρθρο ξανά αυθεντικό ρεκντίκολο;

Ανώνυμος είπε...

Tώρα διαβάζετε. Με το φίλο σου το Νιόνιο τον καταγόμενο από ορεινά μεριά , από τότε που βγήκατε στην επιφάνεια σταματήσατε ως αυθεντικοί υβριστές να γράφετε τις ανοησίες σας. Να ξέρατε τι έρχεται. Θα έρθεις ξανά παρακαλώντας μέσω κοινών συγγενών πανάθλιε φασιστάκο. Νόμιζες πως έχεις μαγαζί δικό σου να κάνεις ότι θέλεις. Εσύ και η παρέα σου θα πληρώσετε ακριβά.Πολύ ακριβά.

Ανώνυμος είπε...

Τα κοιμητήρια ο δήμος υποχρεούται να τα καθαρίζει, αλλά και εμείς επιβάλλεται να σεβόμαστε και να καθαρίζει ο καθένας τον οικογενειακό του τάφο. Στο κάτω κάτω δική μας άνθρωποι αναπαύονται εκεί και όχι του δημάρχου ή τών συμβούλων αυτού.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΒΙΤΣΑ ΑΥΞΗΣΕΙς ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΤΑΝΤΑΡΟ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΕΛΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΒΕΡΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς

Ανώνυμος είπε...

Προς 5.04
"Βλάκα" πάντως δεν αποκαλώ κανέναν, έστω και ανώνυμα οπως κάνεις εσύ. Δεν το θεωρώ πολύ παντελονάτο. Το τι θελω και το τι ζητάω, το ξέρω καλυτερα απο σένα και κυρίως δεν θέλω να με δουλευουν μεσα στα μουτρα μου κάποιοι σαν εσένα που το παίζουν μια ανωνυμοι μια επώνυμοι για να φάινονται στο τέλος πολλοί. Αντε τώρα να πιείς κανενα καφέ κυριακάτικο να ξελαμπικάρεις.