Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Νοσοκομείο Αγρινίου: Περιορισμός επισκέψεων – Οδηγίες για την ασφάλεια επισκεπτών

Λόγω της έξαρσης των εποχιακών ιώσεων, με γνώμονα την πλήρη ανάρρωση των ασθενών και την ασφάλεια των επισκεπτών, ανακοινώνονται τα εξής:
Η  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ   ΘΑ EINAI  ΚΛΕΙΣΤΗ.
ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ MONO THN ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ  18.00 Μ.Μ  ΜΕΧΡΙ 19.00 Μ.Μ.
 ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ,  ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ 06.00 Π.Μ-15.00 ΜΜ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ  ΤΑΚΤΙΚΑ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ .
Η ΜΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 24ΩΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ( Τ.Ε.Π).
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.
 
πηγή:  sinidisi.gr

3 σχόλια:

  1. Το νοσοκομείο του Αγρινίου ας προσέξει ας φκιασει πρώτα τα προβλήματα που έχει με τους γιατρούς και ειδικά στην παθολογική κλινική που ο κόσμος πηγενει περπατώντας στο νοσοκομείο και φεύγει με την νεκροφόρα και μετά να δει για τα υπόλοιπα θέματα γενικώς μακριά από το νοσοκομείο του Αγρινίου δεν είναι νοσοκομείο αυτό νεκροτομειο είναι απαράδεκτο. Μακριά και πάλι μακριά δεν ξέρουν τη τους γίνεται εκεί μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη ενας ανθρωπος που θα θελει να δει εναν καρδιολογο η εναν οφθαλμιατρο η να κανει ενα εμβολιο στο παιδι του θα ερχεται με μασκες?η θα φερνει γυρω σε οοολο τον λαβυρινθο του συγκεκριμενου νοσοκομειου για να παει να βγαλει εισητηριο?ετσι κ αρρωστοι να μην ειμαστε θα κολλησουμε.
    Οτι να ναι με λιγα λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι που εχουν ιωση να πηγαινουν απ την εισοδο απ τα εκτακτα...κ ο υπολοιπος κοσμος που θελει απλα ενα οποιοδηποτε αλλον γιατρο να μπαινει απ την κανονικη εισοδο.ετσι επρεπε.ετσι θα αποφυγουμε την εξαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο