Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Οι λαϊκισμοί και η ανικανότητα έφεραν το τέλος της Ιόνιας Οδού


       Ο συνδυασμός «Ορίζοντες Ηπείρου» σε δελτίο τύπου απαντά στον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη για την επιλογή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο να αποφασίσει τα επόμενα βήματα για τη διεκδίκηση των οδικών αξόνων της Ηπείρου.
Χαρακτηριστικά αναφέρει, το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν θα γίνει το «πλυντήριο» των αδιαμφισβήτητων ευθυνών της Περιφερειακής Αρχής, με δεδομένες όλες τις αρνητικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων.
Ο Περιφερειάρχης που δεν ενημέρωσε ποτέ με δική του πρωτοβουλία το σώμα για τις συναντήσεις του με Υπουργούς και τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο Περιφερειάρχης που απαξίωσε να ενημερώσει το σώμα, ως όφειλε, για τα αποτελέσματα της συνάντησης της Αθήνας για τους οδικούς άξονες, ο Περιφερειάρχης που άφησε εκτός από τα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου της ερχόμενης Τετάρτης τον κοροναϊό, ο Περιφερειάρχης που εξαντλεί τον προβλεπόμενο από το νόμο χρόνο για τις απαραίτητες, τακτικές συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα είπε ότι μαζί με το Περιφερειακό Συμβούλιο, θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα για τη διεκδίκηση των οδικών αξόνων της Ηπείρου, τους οποίους η κυβέρνηση σήμερα του αρνείται ως κομματικού υπαλλήλου.
Έχουμε πει επανειλημμένως, ακόμα και προεκλογικά, ότι το μέλλον της Ηπείρου διαφαίνεται ζοφερό αφού εξαρτάται από την περιορισμένη εμβέλεια πολιτικής του κ. Καχριμάνη.
Οι μεν σκέψεις για Συμβούλιο της Επικρατείας φανερώνουν για ακόμη μια φορά την έλλειψη σοβαρότητας και τον πανικό. Πολύ απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει αντίδικος, αντιθέτως υπάρχει μόνος ένας υπεύθυνος, ο ίδιος.
Στη δε περίπτωση των φτωχότερων λύσεων: «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».
Συνεπώς είμαστε από τώρα κάθετα αρνητικοί.
Ας μη ξεχνάνε ότι συγκεκριμένα για την Ιόνια Οδό είναι υπεύθυνος από την πρώτη στιγμή που όντας ακόμα Νομάρχης μαζί με μια χούφτα πολιτικούς απέτρεψαν την επέκταση του δρόμου μέχρι τα σύνορα, την περίοδο που Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ διατελούσε ο κ. Σουφλιάς.
Εκείνος λοιπόν συνεδριάζει με τον Πρωθυπουργό, εκείνος συνομιλεί με τους υπεύθυνους και χωρίς ποτέ να συγκαλεί κανέναν άλλον.
Για αυτό και η οποιαδήποτε προσπάθεια συνυπευθυνότητας στην δική του ανικανότητα θα πέσει στο κενό.
Κ. Καχριμάνη η έλλειψη συναίνεσης οδηγεί στο να πρέπει να «πιείτε» τούτο το πικρό ποτήρι, όπως και όλα τα άλλα, μόνος σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο