Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ μέχρι νεωτέρας οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ

           Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνική Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας δεν υπάρχει (ακόμη) επίσημη ενημέρωση για ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

        Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και για τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας.
       Περιμένουμε εντός των επόμενων ωρών επίσημη ενημέρωση για τη διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων και μέχρι τώρα δεν αναβάλλεται καμία εκδήλωση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

27 σχόλια:

  1. πάρχει κινδυνος διάδοσης του ιού με την πολυκοσμία και εσείς το χαβά σας... Ειναι πολλά τα λεφτά Παντελή.... Ντροπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ που ο CORONA VIRUS Eγίνε αιτία και Τέρμα τα Καρναβαλια! Τερμα το φαγωμα απο τα λεφτά των δημοτών! τερμα ο καρναβαλος Γληγοράκης (οπως τον κατάντησαν), τέρμα οι ακροδεξιές χρυσαυγιτικές συνάξεις στον Άγριλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους μια χρονιά χωρίς Καρναβάλια... Τι τα θέλουμε άλλωστε τα Καρναβάλια όταν είμαστε από μόνοι μας "Καρναβάλια" κάτι χρόνια τώρα. Να σταματήσει και η λεηλασία του δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κάνουμε εμείς καρναβάλι κόντρα σε όλους. Μη χασουμε και τα λεφτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο θερμωσιφωνας θα βρει τροπο να κοψει ενταλματακια γιατι εκεινη η κοιλια δεν χορταινει με μια κατσαρολα θελει πολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τόσο αναίσθητοι που δεν τους κολλάει τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλάψε τώρα Παντελή πως θα κόψεις τιμολόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμένουν την εκτελώνιση τριών γόνδολων από τη Βενετία μαζί με τα δύο αποριματοφόρα της Λευκάδας για τον Αστακό. Οι γόνδολες θα κάνουν το δρομολόγιο Αγιος Σπυρίδωνας - Παραλία, στο κανάλι του δρόμου που έφτιαξε ο Δήμος στη πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ πώς θα πληρωθούν τα εντάλματα κ τα χρωστούμενα από τής εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε δεν διαβάζουν τις πανελλαδικές ανακοινώσεις
    για την ματαίωση των εκδηλώσεων ?
    τι θέλουν στο δημαρχείο Βόνιτσας ? Καμία Ιδιαίτερη Ενημερωση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mόνο οι απευθείας αναθέσεις τους ενδιαφέρουν. Δυστυχώς για το τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενα χρόνο περιμένουμε βρε παιδιά, μην μας το κάνετε αυτό! Αν ακυρωθεί θα αναγκαστούμε να μείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα κοπουν τα ενταλματα μην αγχωνεστε.ο καρυ εχει για ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λυπάμαι για όλα τα άνωθεν σχόλια , εσείς λοιπόν κύριοι που είστε οι γνωστοί κουλτουριάρηδες του καναπέ μια ζωη το ένα θα σας ξινιζει και το άλλο θα σας βρωμάει ...Πάρτε λοιπόν τις πρωτοποριακές ιδέες σας με δικά σας χρήματα για να μην σας πουν και κλέφτες και εφόσον θέλετε το καλό του τόπου σας και του πολιτισμού κάνετε δικό σας καρναβάλι! Γληγορημμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην λυπάσαι για τα σχόλια φίλε. Να λυπάσαι για την κατάντια τού τόπου σού κοίτα γύρω σού. Κ σύγκρινε πού πάει?? Η Βόνιτσα. Βολεύεσαι κ εσύ με τα ψιχουλακια κ τα υπόλοιπα τον εντάλματον.

      Διαγραφή
    2. Εσύ όλο λυπάσαι!! Βαρετουλης!!

      Διαγραφή
  15. Πηγενε να παιξεις με τις κουκλε σου που θα μας πεις οτι ειμαστε του καναπε .αντε καργιολακι πηγενε να γλειψεις λιγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μακάρι να μην ακυρωθούν!! Αγχώθηκα... τί θα γίνουμε χωρίς το καρναβάλι της ντροπής και της κατάντιας;;; Να κι ένα καλό του κοροναιού.... κρίμα! θα μείνουν τα βρακιά κρεμασμένα στον κεντρικό δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μιλάνε οι ντροπή για τον τόπο μας που χάρηκαν με το να μην γίνει η εκδήλωση. άμα είστε ακοινώνητα και αμόρφωτα να πάτε σε κανένα βουνό να μην βλέπετε άνθρωπο να τσακώνεστε με την μιζέρια σας. αλλά δεν είναι έτσι τόσο απλό. εσείς είστε που το παίζετε καλοί στον κόσμο και σε αυτούς που βρίζετε οι περισσότεροι από εσάς έχετε και πτυχίο πανεπιστημίου ή ΤΕΙ τρομάρα σας αλλά παραμένετε αμόρφωτοι. η μάλλον ούτε αυτό είναι. το πιθανότερο είναι να είστε λαμόγια που κοροϊδεύετε τον κόσμο και θα θέλατε πολύ να είσασταν σε κάποια θέση για να φάτε λεφτά γιατί υποθέτετε ότι και οι άλλοι τρώνε λεφτά επειδή θα το κάνατε εσείς. έχετε μια ψύχωση με αυτούς που ψήφισε ο κόσμος για δεύτερη φορά και αυτό φαίνεται έντονα μαζευτείτε λίγο υπάρχουν και ψυχίατροι ξέρετε για τα ψυχολογικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε φιλε 8:50 και στην πατρα κανουν καρναβαλι με βρακια και στρινγκ αλλα εκει δεν ειναι ο αποστολακης ουτε ειναι βονιτσα για να κραξουμε. εκει παιζουν με εκατομμυρια ευρω αλλα σας ειναι αδιαφορο. σας ενδιαφερει καθολου η τουριστικη αναπτυξη του δημου? αν σας ενδιεφερε θα ειχαμε και τουριστες και σε μια εκδηλωση τυπου γληγορακη θα γεμιζαν ολα τα ξενοδοχεια και τα μαγαζια αλλα εσεις κοιτατε να σαμποταρετε το σπιτι σας αντι να το φτιαξετε καλυτερο. δεν μετακομιζετε καπου αλλου να ξεβρωμισει ο τοπος απο την κλαψα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΚΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλα τα σχόλια σας εδω στο δημο τον δικό μας ειλικρινά μπαίνω και διαβάζω σε διάφορα σάιτ και δεν βλέπω πουθενά τόση κακια εσεις εδω βγαζετε τα εσώψυχά σας για τον παντελη κ την Αθήνα την καρελου που προσπαθούν να ευχαριστήσουν τα παιδιά σας να περάσουν ολοι ωραια ειλικρινά δεν έχω λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mμπόχα, βρώμα, παρανομία.Οι επιθεωρητές ήρθαν, έρχονται. Τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει το σακί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωρε 9:58 μας τα πρηξες με τους επιθεωρητές εδώ και 6 χρόνια. Πάνε οι επιθεωρητές ήρθαν κι έφυγαν φτύσε την καραμέλα επιτέλους. Φάε μια καινούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσύ ο τίποτα αμα εισαι μάγκας βγες με το όνομα σου να δούμε πόσα απίδια θα έχει ο σάκος τοτε . Εσύ θα γαυγίζει για πολλα χρονια ακομα να το θυμασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 9:16 παρε το θερμωσιφωνα αγκαλια και πηγενετε για υπνο.εισαι το μσντροσκυλο του θερμωσιφωνα που σε ταιζει καλα.κακο χρονο να εχεις εσυ και αυτος κορακια που κστασπαραξατε τα παντα.θα ερθει η ωρα σας ποτε δεν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΣΑΣ ΕΙΔΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο