Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση της Αντιπεριφειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μ. Σαλμά, με τη νέα Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος

Συνάντηση συνεργασίας με τη νέα διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.
Πιο συγκεκριμένα, την κ. Σαλμά επισκέφθηκαν, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Νήσων,  Υποστράτηγος, Ιωάννης Πετρούτσος , ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος, Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο Διοικητής  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Μπόκας, ενώ παρέστη και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε.Αιτωλ/νίας, Νικόλαος Νικολόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και θέματα που αφορούν την ετοιμότητα παρέμβασης σε έκτακτα φαινόμενα, τόσο για την εναπομείνασα χειμερινή περίοδο όσο και ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2020.
Η κ. Σαλμά ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης της Πυροσβεστικής, υπογράμμισε την άρτια συνεργασία που υπάρχει - και θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα – δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Η προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος από κάθε απειλή, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης, απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Και εν προκειμένω, η συνεργασία μας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, γνωρίζοντας ότι κοινή μας ευθύνη είναι η προστασία των συμπολιτών μας αλλά και ενός φυσικού περιβάλλοντος ιδιαίτερης αξίας που οφείλουμε να προφυλάξουμε με κάθε τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο