Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

O Aιτωλοακαρνάνας Γ. Καρακίτσος επικεφαλής των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Πειραιά

Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του ο νέος Διοικητής των  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, Αρχιπύραρχος Γεώργιος Καρακίτσος.
Ο Αιτωλ/νας αξιωματικός της Πυροσβεστικής ,με καταγωγή απο την Αμφιλοχία,προήχθη στις πρόσφατες κρίσεις στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και με απόφαση του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος  μετατέθηκε από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης στο Μεγάλο Λιμάνι.

Με πολύ όρεξη για σκληρή δουλειά ο κ.Καρακίτσος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την Φυσική ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που του έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντάς του πολλές  θέσεις ευθύνης τονίζοντας :
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από τη νέα μου θέση ως Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων μου, επιδιώκοντας την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών“..
Κατα την αποχώρησή του απο την Λακωνία ο έμπειρος αξιωματικός της Πυροσβεστικής ευχαρίστησε φορείς και συναδέλφους για την άριστη συνεργασία αναφέροντας:
“Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς της Περιφέρειας Λακωνίας, για την άριστη συνεργασία μας, τόσο σε ότι αφορά το Πυροσβεστικό έργο, όσο και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη των πυρκαγιών.
Επιπλέον, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το Πυροσβεστικό και πολιτικό προσωπικό της Π.Υ. Σπάρτης αλλά και όλων των Υπηρεσιών του Νομού Λακωνίας, για την αμέριστη στήριξή του, την σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια του Πυροσβεστικού Σώματος και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του προς την κοινωνία μας.Το έργο που επιτελέσαμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά τους.
Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”.
Πηγή: Vimapoliti.gr

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο