Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Με καθυστέρηση ο προϋπολογισμός, τεράστιες πολιτικές ευθύνες για το χωράφι Βιολογικού Κατούνας!-Εφαρμόστε τους νόμους- Σεβαστείτε το Δημόσιο Χρήμα!

ANAKOIΝΩΣΗ
29-02-2020
Γράφει ο Kώστας  Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός 

Εφαρμόστε τους νόμους-  Σεβαστείτε το Δημόσιο Χρήμα. 

ΘΕΜΑ 1:
           Είναι πράγματι πολιτικά απαράδεκτο και νομικά θέμα προς πειθαρχικό έλεγχο το γεγονός ότι στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας ακόμη δεν έχει οριστεί (29 Φεβρουαρίου 2020) ημερομηνία συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2020.  
           Σημειωτέον η καταληκτική ημερομηνία συζήτησης είναι η 29-02-2020, καθότι είναι ο πρώτος προϋπολογισμός μετά τις εκλογές. 
         Ευθύνες πολιτικές έχει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στούπας κλπ.  
-Οι υπηρεσιακοί παράγοντες έκαναν και ποια εισήγηση;
      -O Aντιδήμαρχος επί των Οικονομικών κ. Βίτσας και  Επίτροπος τι λέει; -Στο προηγούμενο ΔΣ κουνώντας το δάχτυλο με περισσή αλαζονεία μιλούσε και σωστά για νομιμότητα.  Πριν αλέκτωρ λαλήσει διεψεύσθη οικτρά. -Ας πρόσεχε...
   -Στο Δήμο μας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κασόλας που είναι; -Mόνο στα ΔΣ του ΦΟΣΔΑ παρίσταται;.............

   
ΘΕΜΑ 2:
         Μία απόφαση που θα συζητηθεί αναδεικνύει τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου κ. Αποστολάκη.  
          Ταυτόχρονα αναδεικνύει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες όλων αυτών που χωράφι αντικειμενικής αξίας 36.000 ευρώ, το πληρώσαμε 214.000 ευρώ και πιθανόν να το πληρώσουμε  391.000 ευρώ.  
-Θα το επιτρέψουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι;
-Yπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι να παίξουν το θεσμικό τους ρόλο; 

-Την Τρίτη 3 Μάρτη 2020 θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

26 σχόλια:

  1. Παρακολουθώ τα δημοσιεύματα και μένω άναυδος. Δεν μπορεί να είναι Μάρτιος και να μην έχει συζητηθεί ο προυπολογισμός του 2020. Φυσικά υπάρχουν ευθύνες στη Δημοτική Αρχή και στις υπηρεσίες του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κασόλας διοικεί μαζί με τον Αποστολάκη. Δημοτικοί Σύμβουλοι της δεξιάς δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα 18.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση, χωρίς διαπραγμάτευση και χωρίς δημοσίευση ο γαμπρός του Λ@κι! τα πήρε. Οι εξυπηρετήσεις-ρουσφέτια των ημετέρων γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου Κώστα Τριαντακωνσταντή !

    -Οταν χτυπάς καμπάνες και καμπανάκια να γίνεται στο δήμο κσι στους δήμους οικονομία,
    λογικά και μαθηματικά συνεπάγεται και εξοικονόμιση πόρων για περαιτερω οικονονική στήριξη για την Δημόσια Υγεία.
    Χρόνια Πολλά Φίλε μου Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου Κώστα Τριαντακωνσταντή !

    -Οταν χτυπάς καμπάνες και καμπανάκια να γίνεται στο δήμο κσι στους δήμους οικονομία,
    λογικά και μαθηματικά συνεπάγεται και εξοικονόμιση πόρων για περαιτερω οικονομική στήριξη για την Δημόσια Υγεία.
    Χρόνια Πολλά Φίλε μου Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα πίσω πίσω το χωράφι της κατουνας αυτα δεν τα βλέπετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟ 45% ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ; ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε τενεκεδες ξεγανωτοι χονεψτετο χονεψτετο οτι οποτε και να γινουν εκλογες ο αποστολακης θα τις παρει με75% .αν ηταν στο χερι του αυριο το πρωι θα εκανες εκλογες και θα σας τελειωνε οριστικα .αλλα δεν πειραζει σε 4 χρονια θα φατε παλι αυτο που σας αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτοί δέν σέβονται ούτε τον ίδιο τον εαυτούλη τους
    Και θα σεβαστούν το χρήμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για πιθανή μεθόδευση είχε μιλήσει εκ των υστέρων ο Αποστολάκης και το σταμάτησε. Μήπως και για αυτό και για άλλες συγκαλύψεις έχει την πολιτική υποστήριξη του Νικολ@κ@ ; O Θύμιος ξέρει. Εσείς δεξιοί σκαφτείτε. Γιατί ένα μεγάλο μέρος της τοπικής δεξιάς έγινε κτήμα του Αποστολάκη. Αυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
      οτι ο Θύμιος υποστηρίζει τον κάρυ ?

      Διαγραφή
  11. Δεν χτυπάει καμπανάκι για οικονομία, χτυπάει τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Πόσο ξεκάθαρα να τα γράψει; Δεν βλέπετε τη συνεργασία των δύο μεγάλων παρατάξεων και την αλληλοκάλυψη των ευθυνών τους; Tι περιμένουν άλλο να γράψει ο άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερωτήματα ενός απλοικού ψηφοφόρου....πως γίνεται ο Βίτσας να εισηγείται με πάθος αγωγές και διαταγές πληρωμής για αναθέσεις μάλιστα του Μαρτίου-Μαιου 2019 που δεν ήταν καν σύμβουλος?Πως ξέρει ότι έγιναν?
    Είναι αλήθεια οτι κόπηκε τιμολόγιο στο λιμενικό ταμείο απο προμηθευτή της Παλαίρου για επισκευή στην παραλία Βόνιτσας ή συμβαίνει κάτι άλλο?
    Αληθεύει οτι άλλαξε η μελέτη στα όχθια να μπουν συρματοκιβώτια και το έργο σταμάτησε?
    Τα πεζοδρόμια Βόνιτσας και Παλαίρου έχουν κυκλοφοριακή μελέτη και προδιαγραφές ΑΜΕΑ ή έγιναν για τα μαγαζιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφηστε που πηγε η ΝΔ και δειτε να μαζεψετε τον Νικολακη μπας και μαζευτειτε δεξιουληδες αλλιως αλλα 4 χρονακια καρυ δημαρχος φερεντινοκασοληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μιλάει το φερέφωνο των συριζαίων. τσάμπα "δάσκαλε" χαλάς το πληκτρολόγιο δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά πια. όχι ότι ήσουν και ποτέ αλλά λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eπίτροπε είπες για νομιμότητα; Στο Κέντρο Μέριμνας εφαρμόζεται η νομιμότητα; Έρχονται πολλά μποφώρ και άγριοι βοριάδες. Ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο τι είναι ο κατασταλτικός έλεγχος. Μιλάμε για πολλά γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σταματήστε τις απευθείας αναθέσεις και εισπράξετε τα χρέη των δημοτών. Τότε κάντε εκλογές και θα δείτε πόσο θα πάρετε. Έρχονται οι οικονομικοί επιθεωρητές. Τότε θα δείτε που θα βρεθείτε μερικοί. Υπομονή και καλή σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Κασολας σας πονάει πολύ Γιατί δε μπορείτε να τον βάλετε στο χέρι και είναι αρχηγός με τα όλα του πληρωμένα καργι@λ@κι@. Όσο Κ να τον κυνήγανε οι πληρωμένοι δεξιόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έφαγε στις εκλογές όμως δεν πειράζει τις επόμενες θα φάει μεγαλύτερο απλάδι

      Διαγραφή
  18. Για να είσαι αντικειμενικός, θα πρέπει να αναφέρεις όμως ο Αποστολάκης ήταν αντίθετος στην αγορά του χωραφιού σε αυτή τη τιμή και είχε στοιχεία από την εφορία. Γιατί δεν το αναφέρεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιον νικολακη βρε τενεκε αυτον απο την παλαιρο που τον κανανε δημαρχο και ηταν οτι χειροτερο περασε απο το δημο καλυτερα καριολης παρα σολδατος ο οποιος ειναι ενας τενεκες ξεγανωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΚΑΣΟΛΗΔΕΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟ ΕΥΑΤΟΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΧΥΤΑ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΙΑ ΝΔ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 5:11 υπαρχει μεγαλη μεριδα της δεξιας που το καριολη δεν θελει ουτε να τον βλεπει.και στις επομενες εκλογες ξερει τι θα κανει .εχουν αρχισει οι ζυμωσεις.ουτε κασολας ουτε ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΚΑΣΟΛΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΟΙΜΊΑ ??????????
    {{Κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει.}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΟΙΜΊΑ ??????????
    {{Κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει.}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο