Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Η αφίσα του φετινού 13ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού και στιγμές από παλαιότερα καρναβάλια!!

Απο MYTIKAS PRESS 

            Εκπληκτική η νέα αφίσα του 13ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού, που θα διοργανώσει και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα, την Κυριακή 1 Μαρτίου. Ένα καρναβάλι που έγινε θεσμός τα προηγούμενα δώδεκα χρόνια, διαφημίζοντας και προβάλλοντας τον τόπο μας.
        Μέσα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά η πατρίδα μας και η κοινωνία, μία νότα αισιοδοξίας και χαράς, με μέτρο..., χωρίς υπερβολές..., με το οικονομικό κόστος να το αναλαμβάνουν κατά κύριο λόγο οι συμμετέχοντες και για πρώτη φορά φέτος να συνεισφέρει οικονομικά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας..............


          Με ατελείωτο κέφι, εκπλήξεις, δώρα, διασκέδαση, πολύ μουσική, χορό και για το τέλος η πιο όμορφη και συνάμα συγκινητική στιγμή, της καύσης του Βασιλιά Καρνάβαλου, στο κρυστάλλινο Ιόνιο Πέλαγος, μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου.
       Δείτε επιλεγμένες στιγμές από κάποια παλαιότερα Μυτικιώτικα Καρναβάλια και πιστεύουμε ότι το φετινό θα τα ξεπεράσει κατά πολύ και οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να έρθουν στον Μύτικα, δεν θα το μετανιώσουν........Δεν υπάρχουν σχόλια: