Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ερχεται νέο άρθρο του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 4.8.2019, με θέμα: "Όχι στο Δημαρχοκεντρικό Σύστημα Διοίκησης των Δήμων, Ναι στην ισοτιμία της ψήφου"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει o:  Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


        Την Κυριακή 04 Αυγούστου 2019 θα δημοσιεύσουμε άρθρο με τίτλο: 
"Ναι στην ισοτιμία της ψήφου, Όχι στο Δημαρχοκεντρικό σύστημα διακυβέρνησης των Δήμων".
           Ως ενεργός πολίτης με θάρρος και απόλυτη ευθύνη θα εκθέσω τις απόψεις μου για το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται στη βουλή. Μέρος αυτού αφορά τον τρόπο διοίκησης  των Δήμων. Ουσιαστικά στις περιπτώσεις μη εκλογής από το πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών του Δημάρχου, πρόκειται για νόθευση της λαϊκής ψήφου.

        -Θα δημοσιεύσω  μία απόφαση και δύο χρηματικά εντάλματα  του Δήμου μας που θα προκαλέσουν θύελλα συζητήσεων.
  -Αυτά θέλουν οι κυβερνώντες να συνεχιστούν να  γίνονται;
 -Δημοτικοί Σύμβουλοι τούτης της Δημοτικής περιόδου, νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι πάρτε θέση. Η αρχή του ενός ανδρός  μόνο δεινά έφερε όπου και όποτε εφαρμόστηκε.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κύτταρο της Δημοκρατίας. Η πολυφωνία, η συζήτηση και η σύνθεση των απόψεων  είναι το λίπασμα που θεριεύει τη Δημοκρατία.......

 
           Καλώ τον επόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να προβεί αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  
            Καλώ το νέο Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης, καθώς και το νέο Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ να προβούν αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι συνεδριάσεις των  Διοικητικών Συμβουλίων να ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  
           Το κόστος είναι μηδαμινό. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
        Οι διαφαινόμενες συνεργασίες που εκτιμώ (αλλά και οι πληροφορίες, ενδείξεις ίσως αποδείξεις που έχω) ότι θα λάβουν χώρα μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019 στο Δήμο μας  ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.  Οι ψηφοφόροι αυτών που θα συμπράξουν, να δούμε που θα κρυφτούν (πολιτικά εννοώ). ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ κατανόησαν τι εννοώ. 


22 σχόλια:

  1. Θα δούμε πράγματα και δεν θα τα πιστεύουμε. Τα λεφτά είναι πολλά. Δάσκαλε να τα γράψετε όλα. Αυτά που μου είπες θα γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάρυ ρε, τον Κάρυ το λεβέντη με την πουράκλα του - Bigkary - ρε και ξερό ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμπραξη με αυτή τη συμμορία σημαίνει καθαρή συναλλαγή και κουκούλωμα του παντελονιάσματος του χρήματος των Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανίσχυρος θα είναι ο Αποστολάκης. Εσύ τριαντακωσταντη πήγενε για ύπνο μαζί με το συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσείς τώρα νεοδημκράτες του δήμου Ακτίου Βόνιτσας να χαίρεστε που ο Αποστολάκης θα είναι για 4 χρονια ακόμα Υπερδήμαρχος
      Συγχαρητήρια σας λοιπόν συγχαρητήρια

      Διαγραφή
  5. Ζήτω η νεα νεα δημοκρατια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΕΥΤΥΧΉΣ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΕΣ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΉΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ
      ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΕΣ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΨΉΦΙΣΕΣ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ

      Διαγραφή
  6. Αυτά που κάνατε και κάνετε από μία του τρυγητή θα αποτελούν παρελθόν. Διαφορετικά θα έχετε κακά ξεμπερδέματα. Τη παροιμία , στο τέλος παίρνει το ξάγι ο μυλωνάς τη ξέρετε; Πάντως τη παροιμία , κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο τη ξέρετε. Παιδιά δεν καταλάβατε τι σας περιμένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:40 μμ . Αγαπητέ Αναγνώστη, πολλοί σαν εσάς θα επιθυμούσατε, να μην ασχολούμαι με το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Δυστυχώς για σας, όσο με έχει καλά ο Θεός, θα ασχολούμαι. Ξέρω ενοχλώ. Ξέρω αποκαλύπτω. Ξέρω στενοχωριέστε. Ας προσέχατε.

    Για μια ακόμα φορά τονίζω ούτε έχω, ούτε είχα σχέση με οποιοδήποτε κόμμα πλην της χρονικής περιόδου 1977 έως 26 Ιουνίου 1996 που ακολούθησα το μεγάλο ηγέτη. Σταματήστε να γράφετε και να λέτε ψέματα για εμένα και μάλιστα ανώνυμα. Από τότε μέχρι σήμερα δεν ανήκω σε κανένα κόμμα.

    Πάντως χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου και τα σχολιάζετε. Έχετε μία μικρή ελπίδα να βγείτε από τη πλάνη που βρίσκετε. Εκτός αν ……………...Αλήθεια γιατί γράφετε ανώνυμα;

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που τα τίναξε ο κωλόγερος και σταμάτησες να ψηφίζεις. Αν θέλουμε το πιστεύουμε βέβαια ότι σταμάτησες. Απ'την άλλη πως γίνεται ένας τόσο δημοκρατικός ενεργός πολίτης σαν εσένα που διαμηνυει καθημερινά ότι πρέπει να ελέγχουμε - και πολύ σωστά - το δήμο δεν ψηφίζει και αφήνει έρμαιο τη διαχείριση. Φαίνεται δεν την ξέρεις καλά την ιστορία του Ανδρέα θα πρέπει να στην μάθουμε εμείς οι σαρανταρηδες.

      Διαγραφή
  8. Τριαντακωσταντη είσαι ένας συριζαιος κατά του Αποστολάκη είσαι της κλίκας που ήθελε να χάσει ο Αποστολάκης τις εκλογές αλά πήρατε όλοι εσείς την απάντηση που έπρεπε. Ότι και να κάνεις όσα ψέματα και να λες ο Αποστολάκης θα κυβερνά μέχρι να πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς που υπάρχεις εσύ και μας διδάσκεις δημοκρατία. Χωρίς εσένα το τίποτα , χωρίς εσένα το χάος. Να σε έχει ο Θεός καλά μέχρι να εκλεγεί ο αγαπημένος σου σύντροφος . Μετά δεν θα σε χρειάζεται και θα σε ριξει στα αζήτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κώστα Τριαντακωνσταντή
    Γιατί θεωρείται Μεγάλος Ηγέτης ο Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου
    γράψε κάποια στιγμή σε μια ξεχωριστή ανάρτηση την πολιτική σου γνώμη-αφιερωμα στον Μεγάλο Έλληνα Ηγέτη
    Τον Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχηγέ τον Κάρυ δυστυχώς δεν καταφέρατε να τον ρίξετε βάζε όμως και τα σχόλια κατά του δασκάλου. Ουδείς στο απυρόβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεέ μου γιατί σε μερικούς αυλικούς και ομοτράπεζους με κυρίως πιάτο το δημόσιο χρήμα έδωσες τόση βλακεία; Δεν τους λυπήθηκες καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο <> με την περίφημη φράση: «είπαμε να κάνει ένα μικρό δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκ δραχμές» (για στέλεχος της ΔΕΗ επρόκειτο) είχε νομιμοποιήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο, ως πρωθυπουργός της χώρας, την δωροληψία και τη λαμογιά. Ουαο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΉΣ ΔΕΗ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙΣ

      Διαγραφή
  14. γράφε κώστα......με κάθε άρθρο σου ανεβαίνει κιάλλο ο αποστολάκης και βγαίνουν περισσότερα μάτια από τις κοτσάνες που πετάς. θα τον κάνεις δήμαρχο και στις ερχόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζεις στο κόσμο σου , αφού ακόμα δεν κατάλαβες τη θέληση του λαού. Την οποία μάλιστα καταφανώς δεν σέβεσαι , αυτή είναι η δημοκρατία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kώστα έχουν χάσει τον ύπνο τους. Η αλήθεια τους πονάει. Το πάρτι από 1/9/2019 τελειώνει σαρκοβόρες ύαινες και αδίστακτες βδέλλες του δημοσίου χρήματος. Και σε λίγο έρχονται οι οικονομικοί επιθεωρητές τότε θα ψάχνουν να μάθουν που είναι τα Διαβατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να εύχεστε και να ελπίζετε μετά το "πάρτυ" της ερχόμενης τετραετίας να έχει κουραστεί ο Κάρυ, διαφορετικά σας βλέπω πάλι αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν κουράζετε ο κάρυ. Ο κάρυ δεν παραδίδει το δήμο σε τενεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο