Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ: Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ξηρομέρου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

             Αγαπητοί συμπολίτες σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και των μελών Συμβουλίων της Δημοτικής Κοινότητας και των Τοπικών Κοινοτήτων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα  18.30, στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.
           Η παρουσία των πολιτών είναι ιδιαιτέρως σημαντική για εμάς, γιατί η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλατε στις πρόσφατες εκλογές ήταν μοναδική, μας γεμίζει ευθύνες αλλά και μας δίνει δύναμη για να πάμε τον Δήμο Ξηρομέρου μπροστά.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος
Τριανταφυλλάκης Ιωάννης

41 σχόλια:

  1. Η πολιτική απελευθέρωση και επαναλειτουργία της Νόμιμης και Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης του Δήμου μας "Συμπολιτείας Ξηρομεριτών" είναι πράξη κατα την γνώμη μου δίκαια και σύμφωνη με τα σεβαστά ήθη και θεμελιωδεις κανόνες και δημοκρατικες αρχές της Αυτοδιοικητικής μας Δημοκρατίας.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά που αναφέρει ο κ. Γιαννέλης αποτελούν προυπόθεση για να ορκισθεί ο κ. Τριανταφυλλάκης;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Σπύρο Γιαννελη,
    Απόλυτη σωστή η άποψη και τοποθέτηση σου, δυστυχώς όμως η ίδια η Συμπολιτεία μας γύρισε την πλάτη και εντάχθηκε σε αυτό το νέο δημιούργημα.
    Μην εκπλαγείς εάν δεν δεις ούτε τον Λευτέρη αντιδήμαρχο και μην εκπλαγείς αν δεις ανθρώπους του Γαλουνη σε θέσεις εξουσίας για παράδειγμα αντιδήμαρχους.
    Δηλαδή μην εκπλαγείς αν δεις πρώην αντιδήμαρχους του Γαλουνη σε θέση νέων αντιδημάρχων.
    Ν.Τσαμποδημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε και να αρχισετε δουλεια να μας υπηρετειτε σεμνα και ταπεινα τωρα που τα φωτα της δημοσιοτητας εφυγαν απο πανω σας .η ευθυνη που εχετε ειναι τεραστια και δεν επιτρεπονται λαθη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο δευτερα θα σας περναμε απο κοσκινο αν δεν δουλευετε για τα χωρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βιολί σου γιαννελη έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηρεμήστε κύριοι. Ακόμα δεν ανέλαβαν οι άνθρωποι και φυσικά δεν διαθέτουν μαγικό ραβδί. Μην τους πετροβολάτε. Αφήστε το ίσως για αργότερα. Θα κριθούν κι αυτοί. Και τα λάθη όσοι δουλεύουν τα κάνουν. Όσο για το Λευτέρη λογικά σαν ελεύθερος επαγγελματίας και με πολλή πελατεία δεν θα έχει το χρόνο για να είναι αντιδήμαρχος. Βέβαια κάποιο άλλο πόστο θα αναλάβει. Πάντως άνθρωπος του Γαλούνη δεν νομίζω πως θα αναλάβει αντιδήμαρχος. Και μη ξεχνάμε κάποιοι πρώην αντιδήμαρχοι από καιρό έπαψαν να είναι δικοί του άνθρωποι. Κάποιοι μπορεί να θέλουν τη Συμπολιτεία στο 10%, όμως οι καιροί απαιτούν θεμιτές συνεργασίες τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Ας ευχηθούμε ΟΛΟΙ όσοι θέλουμε την προκοπή του τόπου μας, είτε τους ψηφίσαμε είτε όχι, να πετύχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπίζω να δούμε τουλάχιστον έναν Αστακιωτη αντιδήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:13απο τα γραφόμενα σου φαίνεται οτι ζεις μακριά και δεν ξέρεις το παρασκήνιο.το αγγελικά πλασμένο σκηνικό που μας παρουσίασαν προεκλογικά ξεχασέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαινας προδρομος τζαχρηστας φυτειες γερολυμος παπαδατου παλιογιανης κανδηλα αυτοι ειναι οι αντιδημαρχοι ο ποιο μαγκας ειναι ο πρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να φύγει αυτό το κακό συναπάντημα τα αρπαχτικα μόνο σκοπό είχαν να τρώνε ....α ρε γαλουνη πόθεν έσχες που σου χρειάζεται τότε να δούμε πόσα απίδια έχει ο σακκος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΈΛΟΣ. ΜΆΛΛΟΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ
      ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
      ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΒΌΝΙΤΣΑ.

      ΑΛΛΆ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
      ΤΏΡΑ ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ.

      Διαγραφή
  13. Μια απλή προεκλογική δήλωση στήριξης του Λευτέρη προς το Γιάννη,
    δέν συνιστά αυτή η δήλωση στήριξης τίποτα.
    άρα και αφού έγιναν οι δημοτικά εκλογες , Δεν ισχύει αυτή απλή δήλωση στήριξης
    απλά πράγματα Λευτερακη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως ικανοί να βγάλετε δήμαρχο δεν είστε. Πότε δεν έχετε βγάλει. Είστε άξιοι της τύχης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
    ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
    ΝΕΡΟ
    ΛΙΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΦΙΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια απλή προεκλογική δήλωση στήριξης, συμπολίτη οδοντίατρε,
    Μπορεί να καταργήσει δημοτικές παρατάξεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καίριο και επίκαιρο το πολιτικό ερώτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΨΉΦΙΣΑΝ. ΛΑΪΚΑ.
    ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,
    ΑΛΛΑ ΌΜΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΉ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ ΈΠΡΑΞΑΝ
    ΛΟΓΙΚΟΊ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πες μου φίλε 10 πμ έναν αστσκιωτη δήμαρχο με τον Καποδίστρια ή με τον Καλλικράτη. Κανένας μόνο να λένε θεωρίες ξέρουν. Ανικανοι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες τώρα.... Πάμε καλά.
      Πάντα είχαμε Αστακιωτη αντιδήμαρχο και με Καποδιστρια και με Καλλικράτη

      Διαγραφή
  21. ο Τιτλος της τότε προεκλογικής ανακοίνωσης
    γράφει : Δήλωση στήριξης κ.λ.π.
    με αυτό το τίτλο δεν στοιχειοθετείται κατάργηση της δημοτικής παράταξης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ όμως ο Λαινας από Γαλουνη Λύτρα Σαμαρά προέρχεται και Αντιδήμαρχος για να μην πω δήμαρχος θα είναι για μια τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε Γιαννέλη ξέχασες να ζητήσεις εκτός από την επαναλειτουργία της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών ' και την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης, την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, την ανάδειξη του Αρχοντοχωρίου ως "Πνευματικού Κέντρου" του Ξηρομέρου τιμής ένεκεν για την συμβολή κάποιων εξ Αρχοντοχωρίου στα "πολιτικο_πολιτιστικά" δρώμενα ,την επανάληψη του αγώνα ποδοσφαίρου Ανω Ραχούλας _ Κάτω Ραχούλας και..... και και μετά να επιτραπεί η ορκωμοσία του Δημάρχου και των μελών του Δ.Σ.
    Θα τρελαθούμε τελείως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμπολίτη μας ! 5:56 π.μ.
      Καλημέρα κατ αρχήν σε όλους τους συνομιλητές μας με τα σεβαστά ανώνυμα και επώνυμα πολιτικά σχόλια.
      Τα σοβαρά και μεγάλα θέματα που αναφέρονται στο σχόλιό σου, υπάρχουν αρμόδιοι πολιτικοί μας εκπρόσωποι και ανώτατοι θεσμοί της πολιτειας που επισταμένως και διαχρονικά επιλαμβάνονται για την λυση αυτών των θεμάτων.
      Για δε το θέμα που αφορά την πολιτική ύπαρξη και επαναλειτουργία της Νόμιμης και Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης του Δήμου μας "Συμπολιτεία Ξηρομεριτων" ο δίκαιος και δημοκρατικός αγώνας θα συνεχιστεί αταλάντευτα και μέχρι την πλήρη πολιτική απελευθέρωση της δημοτικής μας παράταξης από αντιδημοκρατικές, απολίτικες και ανελεύθερες κατοχικές αντιλήψεις
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι



      Διαγραφή
  24. Βρε εσείς εκεί στο ξηρομερο τι κάνετε. Διώξατε τον αποτυχημένο γαλουνης από δήμαρχο και τον στέλνετε εδώ στη Βόνιτσα για γραμματέας. Τώρα αρχίζουν τα όργανα. Οι διεφθαρμένοι αποστολακης γαλουνης μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 3:14 μμ καταρχήν έχεις πολύ χαμηλό επίπεδο, και ό στόμα σου είναι ΒΌΘΡΟΣ.. Ο κύριος Λάμπρος πιτσούλιας και ο κύριος Δημήτρης μπόνης από τον ΑΣΤΑΚΌ έθεσαν υποψηφιότητα για δήμαρχος δεν είχες καταλάβει τίποτα ;;; αυτοί δεν σου έκαναν εσένα για δήμαρχοι ;;; αλά έτσι είναι !!! Ο ένας επειδή ήταν τίμιος και εκτέλεσε την τετραετία σαν κοινοτάρχης τότε και έφυγε από πτωχός φτωχότερος του λέγανε ότι κάνει για παπάς , γι'αυτό στις εκλογές που έβαλε αμέσως μετά για δήμαρχος βγήκε απο τούς τελευταίους.. πρώτα να ενημερώνεσαι και μετά να μιλάς... Τώρα ας πορευτούμε όπως είμαστε και την επόμενη ίδωμεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ φίλε μου σστσκιωτης είμαι κ φίλος με τον Μήτσο τον οποίο κ είχα ψηφίσει! Πρόεδρο βγάζαμε υποχρεωτικά αστσκιωτη όταν όμως έγινε Δήμος πάντα μας κυβερνούν ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε 12.33 γράφεις ασυναρτησίες. Σου λέω ότι οι αστακιωτες είναι ανικανοι να βγάλουν δήμαρχο σπο6τον αστακό. Διαφωνείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΝΝΗ,ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΜΙΟΤΗΣ,ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΟΣ,ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΣ Κ.Τ.Λ.ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΟΛΕΙΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΖΜΟ,ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΓΑΠΗ Κ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΩ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΚΑΛΗ ΣΤΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΥΒΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΣΕ.ΜΕ ΤΙΜΗ ΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 3:22 καλησπέρα .. Όταν λες ότι είναι ανίκανοι όλοι τι εννοείς ;; και κάτι άλλο !! Ο πιτσούλιας, και ό μπόνης για δήμαρχοι έβαλαν και όχι για πρόεδροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όχι αυτοί φίλε μου. Εμείς που δεν ειμασταν ικανοί να τους βγάλουμε δημάρχους κ βγάζουμε ολο ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς 9,25 μ.μ.
    Σ' ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΧΟΛΙΟ ή ΚΕΊΜΕΝΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΥΡΊΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΝΟΉΜΑΤΟΣ ΦΡΑΣΕΙΣ,
    ΕΑΝ ΕΣΎ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΎΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΊΔΙΕΣ ΦΡΆΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΌΠΟ ΕΡΜΗΝΕΊΑΣ, ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΈΜΑ ή ΠΡΌΒΛΗΜΑ, ΕΡΜΗΝΕΊΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πες μου φίλε 10 πμ έναν αστσκιωτη δήμαρχο με τον Καποδίστρια ή με τον Καλλικράτη. Κανένας μόνο να λένε θεωρίες ξέρουν. Ανικανοι όλοι..

    Καλησπέρα 11:02 Αυτά έγραψες!!! Βγάλε εσύ συμπέρασμα και πεσ μου..με το τελευταίο που έγραψες συμφωνώ απόλυτα..
    11:02 πμ κ' 9:25 μμ Για διευκρίνιση !!! Όσο αφορά την ερμηνεία που αναφέρεις.. Καλό απόγευμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΈΤΣ' ΕΊΝΑΙ.
      Ή ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
      ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΉ ΒΑΣΗ, ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο