Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Κ. Σπηλιόπουλος: «Η παράταξη μας, ανοικτή σε συζήτηση για συνεργασία με τον Ν.Φαρμάκη»

Συνάντηση με τους Περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Δυτική Ελλάδα Μπροστά», είχε την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Κώστας Σπηλιόπουλος.
Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα ενόψει της νέας περιόδου που αρχίζει από 1 Σεπτεμβρίου, καθώς και ο ρόλος της παράταξης στο νέο σκηνικό.

Με ομοφωνία επιβεβαιώθηκε ότι η παράταξη θα κινηθεί συγκροτημένα και οργανωμένα με βάση τις αρχές και τις δεσμεύσεις που είχε δώσει κατά την προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα:

1. Η περιφέρεια χρειάζεται άλλη πορεία από αυτή που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα.
2. Χρειάζεται νέος τρόπος λειτουργίας, άλλες δομές και άλλα πρόσωπα.
3. Το σύστημα παρακολούθησης και προώθησης των μεγάλων έργων (πχ. Πάτρα – Πύργος) πρέπει να αλλάξει άμεσα.
4. Ο σχεδιασμός του νέου ΕΣΠΑ πρέπει να εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο με βάση τις ανάγκες αλλά και τα πλεονεκτήματα της περιφέρειας, κυρίως όμως να δημιουργεί προϋποθέσεις προσέλκυσης νέων κεφαλαίων προς επένδυση.
5. Για την αποφυγή φαινομένων αδιαφάνειας και διαπλοκής θα υπάρχει συστηματική παρακολούθηση και έλεγχος.
6. Με βάση αυτές τις αρχές και με γνώμονα το συμφέρον και την ανάπτυξη της περιφέρειας, η παράταξη «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» είναι ανοιχτή σε συζήτηση με το νέο Περιφερειάρχη, κ. Φαρμάκη για συνεργασία. Κάτι άλλωστε που αποτελεί εντολή του λαού της περιφέρειας.
 https://www.agriniopress.gr/

5 σχόλια:

  1. << Μέσα στις θαλασσινές σπηλιές υπάρχει μια αγάπη, υπαρχει μοα έκσταση >>
    Ωραίο Τραγούδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο κιναλ ρε μια σκόνη απορρυπαντικού είστε. Ούστ από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι καθαροαιμοι της κεντροαριστερας ,σε πληρη συναλαγη με την αυθεντικη δεξια.Ετσι δεν ειναι κ.Χρηστο Βερελη εσυ κωστακοπουλε τη λες;;βρεγμενη σανιδα που χρηαζεται ,αρε ΠΑΣΟΚ τη φυδια ειχες στο κορφο σου,ετσι δεν ειναι μεγαλε σοσιαληστη Χρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα απορρυπαντικά κάνουν για τα ρούχα και όχι για κοματα διευθαρμενα όπως το ΠΑΣΟΚ που έγινε κιναλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο