Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

        Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας ανακοίνωσε ότι η τελετή της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019,  και ώρα 20:30 στο Δημαρχείο στη Βόνιτσα....

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παραστείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας
 της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας 
που θα πραγματοποιηθεί 
την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 
και ώρα 20:30 
στο Δημοτικό Κατάστημα  Βόνιτσας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

31 σχόλια:

  1. Και η επόμενη τετραετία είναι του μεγάλου ηγέτη Γεώργιος Αποστολάκης. Μην ασχοληθεί κανείς άλλος γιατί ο κάρυ δαγκώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας κοιτάξουν οι παλιοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και o Δήμαρχος το καθρέπτη τους. Και να τον ρωτήσουν. Τον όρκο που έδωσαν το 2014 τον τίμησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην λες μαλακίες ρε φιλαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φήμες λενε εδω και μερες στη βόνιτσα, ότι ο θλιβερός Γαλούνης, ο αποτυχημένος δήμαρχος ξηρομέρου, Θα αναλάβει Γραμματέας στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
    Κατάντια... ντρέπομαι για λογαριασμό όσων θα τον επιλέξουν... Α ρε Τριαντακωνσταντή πόσο μακρυά βλέπεις!!! Βάστα καημένη Βόνιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν να ντρέπεστε πρώτα για τον εαυτό σας και μετά για τους άλλους ! 33 χρόνια στην εξουσία μόνο αποτυχία δεν το λες !!!

      Διαγραφή
    2. Το λες.

      Είναι αποτυχημένη κοινωνία

      Διαγραφή
    3. 8:26 πόσο αποτυχία και απάτη είναι να ρωτήσεις στο ξηρόμερο, στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και στο χωριό του

      Διαγραφή
    4. Εδώ και 33 χρόνια το ρωτάνε και η απάντηση είναι ΣΑΦΩΣ ΘΕΤΙΚΗ! Κρίμα που η ζηλοφθονία δεν σας αφήνει να το δείτε 😂😂

      Διαγραφή
    5. Χαχ αααα κοριτσακι 1:52 δεν τα έμαθες..... Η καταψηφιση κατά 70% από τους πολίτες του Ξηρομερου ΔΕΝ ΛΈΓΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ. ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΉ. Τόσα χρόνια επιβειωνε λόγω υψηλού πολιτικού προσώπου που τώρα μάντεψε; πήγε σπίτι. Γι αυτό μπέμπα πάρε τον αποτυχημένο από το χεράκι και σπίτι.....

      Διαγραφή
  6. Ο Μπούλης τώρα που στο παιχνίδι μπήκε η Δικαιοσύνη λούφαξε. Έρχεται η σειρά του. Ενάρετε Λάκια με τις υπογραφές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή φίλε 29 Αυγούστου 2019 - 8:26 μ.μ. επιβεβαιώνεις τον προηγούμενο σχολιαστή, οτι ο Γαλούνης αναλαμβάνει Γραμματέας του Αποστολάκη; Πέφτω από τα σύννεφα, ο απόλυτος εξευτελισμός, σαπίλα παντού.....Χα-χα-χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ! Στην περίπτωση σας δεν λείποντε και τα δυο !!

      Διαγραφή
    2. Φίλε 10:32 καταλάβαμε ποιος είσαι μην γράφεις αλλα😂😂😂🤣🤣🤣🤣 σε έδιωξε ο κόσμος στο ξηρόμερο θα σε πάρει με τις πέτρες εκεί....

      Διαγραφή
  8. Είναι ο γνήσιος εκφραστής της περριρέουσας φαυλότητας και για αυτό ορκίζεται ξανά. Γκρέμισε κάθε ηθικό φραγμό στη κοινωνία. Ευτυχώς ένα κομμάτι αντιστέκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον 5.21 δεν χρειαζοντε καθρεπτη βεβαια και κανανε κ παρα πολλα μαλιστα μηπως εσυ ζεις σε αλλο πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H έναρξη έγινε. Κάποιοι κρύφτηκαν. Σειρά έχει ο αυθεντικός υβριστής και οι αθλιότητες του. Κανένα δελτίο τύπου δεν βλέπω.Ακολουθούν τα Σκλάβαινα. Και έπονται πλείστες όσες υποθέσεις. Θα βγάλουμε καλό χειμώνα. Τώρα για την Άνοιξη δεν ξέρω που θα βρίσκονται μερικοί. Το σκληρό πολιτικό ροκ θα έχει πολλούς ρυθμούς. Το δάσκαλο τον είδα αποφασισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συννεφάκι ... ?
    οχι θα κάτσει να σκάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την καλημέρα μου απο την Βόνιτσα. Χαχααααααααααα! Ωρέ πατριώτες, τι διαβάζω; Έρχεται και ο Γαλούνης στο δήμο μας; Χα-χα-χα... το Πασόκ είναι εδώ -Ενωμένο- Δυ-να-τό. Σύντροφοι, ελάτε εδώ στη Βόνιτσα να σμίξουμε ξανά. Θα φατε και θα πιειτε εις υγειαν των κορόιδων. Για τον σοσιαλισμό μαχόμαστε ολοι σύντροφοι... Θα βογκήξουν τα χρήματα των δημοτών... Λεφτά υπάρχουν μπόλικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 33 χρόνια έφαγε, εφαγε, εφαγε...... 33 χρόνια διαφθοράς έχει σακατεψει το δήμο ξηρομέρου και εχει υποθηκευσει το μελλον των επομενων γενεων Ξηρομεριτών!!! Εισαι τοσο μα τοσο πολυ ηλιθιος και υποστηριζεις ακόμα τον αποτυχημενο Γαλούνη που διασύρθηκε στις εκλογές??? Πες μου ρε βλακα, εισαι τοσο μα τοσο ηλιθιος??????!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λένε πως η ηλιθιότητα είναι απεριόριστη .. η περίπτωση σας το επαληθεύει !! Όσο για το τι έφαγε έφαγε έφαγε καλό είναι να αποκτήσετε αιτιολογημένη άποψη και όχι να παπαγαλίζετε !

      Διαγραφή
    2. 10 κ 54 η πλεονεξία δέν εχει Ορια
      Είναι σαν σύμπαν άπειρο-απεριόριστα άπειρο

      Διαγραφή
    3. 10:54 μέχρι και το δημαρχείο άδειασε φεύγοντας..... Γραφεία πολυθρόνες υπολογιστές....... Εκτός από τα υπόλοιπα....

      Διαγραφή
  14. Φήμες λενε εδω και μερες στη βόνιτσα, ότι ο θλιβερός Γαλούνης, ο αποτυχημένος δήμαρχος ξηρομέρου, Θα αναλάβει Γραμματέας στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
    μακαρι να αναλαβει αυτος .τετοιο εμπειρο στελεχος που να τον βρεις
    λαχειο για το δημο ακτιου.
    θα γινουν ενα σωρο εργα και γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φήμες λενε εδω και μερες στη βόνιτσα, ότι ο θλιβερός Γαλούνης, ο αποτυχημένος δήμαρχος ξηρομέρου, Θα αναλάβει Γραμματέας στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
    μακαρι να αναλαβει αυτος .τετοιο εμπειρο στελεχος που να τον βρεις
    λαχειο για το δημο ακτιου.
    θα γινουν ενα σωρο εργα και γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν γίνει αυτό με τον γαλουνη είσαι άξιος της μοίρας σου....δεν θα βρεις δημοτικό σύμβουλο....τον γαλουνη σαν δεν ντρέπεσαι που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο;;;;Να φέρει και τον κολλια μαζί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στην Κατούνα κυκλοφορει απο την δημοτικη αρχή ενα ανέκδοτο
    Οταν τους ρωτανε γιατι δεν εχει νερο το χωριο απαντουν
    δεν εχουμε νερο γιατι πηρε αερα ο αγωγός και δεν μπορουμε να τον βγαλουμε
    μηπως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον 30 Αυγούστου 2019 - 10:54 π.μ.:
    ΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ:
    ΤΟ AGRINIO NEWS στις 24 Φεβρουαρίου 2016, μεταξύ άλλων έγραψε:

    Ποινική δίωξη σε βάρος του δημάρχου Ξηρομέρου
    Κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες μετά από πόρισμα- κόλαφο για τα οικονομικά του πρώην δήμου Αλυζίας.

    Σοβαρότατη εξέλιξη σημειώνεται στο ζήτημα του ελέγχου που ενεργήθηκε στα οικονομικά του πρώην δήμου Αλυζίας, ως συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης αναφορικά με τα δημοτικά τέλη που πλήρωσαν εκατοντάδες πολίτες του τότε καποδιστριακού δήμου και τα οποία δεν αποδόθηκαν ποτέ στα Ταμεία του.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης, που βασίστηκε σε διαχειριστικό έλεγχο οικονομικών επιθεωρητών και το σχετικό πόρισμα, η Εισαγγελική Αρχή Λευκάδας ζήτησε να κινηθεί η ποινική διαδικασία και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος διαφόρων ατόμων, μεταξύ αυτών του πρώην δημάρχου Αλυζίας και νυν Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη.
    Η δημόσια διάσταση της υπόθεσης χρονολογείται στις αρχές του 2011, λίγους μήνες αφότου ανέλαβε η πρώτη καλλικρατική δημοτική αρχή Ξηρομέρου του Πυθαγόρα Σαμαρά, μετά από καταγγελίες δεκάδων πολιτών της Δ.Ε. Αλυζίας που υποστήριξαν ότι ελάμβαναν ειδοποιήσεις για οφειλόμενα ποσά από δημοτικά τέλη προηγούμενων ετών που ήδη είχαν καταβάλλει, αλλά που δεν αποδόθηκαν στα ταμεία του δήμου!
    Ένας από τους δημότες αυτούς ήταν και ο τότε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Ξηρομέρου Γιάννης Λύτρας που έφερε το θέμα στo Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας τη διενέργεια έρευνας, τόσο από τον δήμο όσο και από την Δικαιοσύνη.
    Μετά λοιπόν τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης και τα συμπεράσματα του πορίσματος που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ασκήθηκαν οι ποινικές διώξεις σε βάρος διαφόρων ατόμων (προς το παρόν στη διάθεση του ρεπορτάζ δεν είναι όλα τα ονόματα και για το λόγο αυτό το agrinionews.gr θα επανέλθει).
    Μεταξύ αυτών των ατόμων πάντως είναι ο Ερωτόκριτος Γαλούνης του Παναγιώτη, νυν δήμαρχος Ξηρομέρου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα 1ον) της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση από υπαίτιο που διαχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα για όφελος ιδιαίτερης μεγάλης αξίας άνω των 30000 ευρώ και 2ον) για απιστία σχετική με την υπηρεσία από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση από υπαίτιο με ιδιαίτερα τεχνάσματα που προκάλεσαν ελάττωση της περιουσίας (του δήμου) ιδιαίτερα μεγάλης αξίας , ανώτερης των 30000 ευρώ.
    Οι κατηγορίες αυτές είναι κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ πλέον διατάχθηκε κύρια ανάκριση.
    Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένει να προκαλέσει πάταγο στο Ξηρόμερο καθώς το πόρισμα είναι κόλαφος και εμπλέκει αυτοδιοικητικούς, εργαζόμενη του δήμου και άλλους .
    Σε κάθε περίπτωση οι διώξεις δεν συνεπάγονται και ενοχή καθώς η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα αποφανθεί. Να σημειωθεί πως η ποινική δίωξη σε βάρος δημάρχου δεν συνεπάγεται και διοικητικά μέτρα παύσης ή αργίας του. Το διοικητικό μέτρο της αργίας εξάλλου επιβάλλεται σε περίπτωση παραπομπής για κακούργημα με αμετάκλητο βούλευμα ή με απευθείας κλήση ή με την έκδοση καταδικαστικής απόφασης Ποινικού Δικαστηρίου, σε πρώτο βαθμό ωστόσο εναπόκειται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η διαχείριση της υπόθεσης.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ: https://www.agrinionews.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να τρέμει από τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟ. ΑΥΤΟΣ ΤΡΈΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΨΆΡΙ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΛΈΝΕ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΝΕ.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο