Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Με απλήρωτο και κομμένο το internet το ΚΕΠ Αστακού

Όπως μαθαίνουμε από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε για την εγκυρότητα τους, εδώ και 2-3 ημέρες, στο ΚΕΠ του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό δεν λειτουργούσε το internet, με αποτέλεσμα οι πολίτες να φεύγουν άπραγοι μιας και δεν γινόταν να εξυπηρετηθούν και φυσικά να ταλαιπωρούνται αφάνταστα.
Καλέσανε λοιπόν τεχνικό να δει τι συμβαίνει, να εντοπίσει την βλάβη και να λύσει το πρόβλημα. Εκεί προς μεγάλη τους έκπληξη ακούσανε τον τεχνικό να τους αναφέρει, ότι κανένα τεχνικό πρόβλημα δεν υφίσταται και ότι απλά ο λογαριασμός της τηλεφωνικής γραμμής είναι απλήρωτος!
Έργα και ημέρες τοπικής διοικήσεως.
‘Όπως πληροφορούμαστε η κατάσταση στον Δήμο Ξηρομέρου είναι τραγική, γιατί από την προεκλογική περίοδο και πολύ περισσότερο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου, κάποιοι φρόντισαν ο Δήμος να μην λειτουργεί ούτε στα στοιχειώδη και το μόνο ενδιαφέρον ήταν να τρέχουν οι διαδικασίες για να εκδοθούν όσο πιο πολλά εντάλματα πληρωμής γίνεται.

35 σχόλια:

  1. To ΄ιντερνετ ειναι το πρόβλημα,το οτι δεν βρίσκεις τους υπαλλήλους στη θέση τους δεν ειναι πρόβλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 6:07 είσαι προβληματικό όλοι οι υπάλληλοι εκεί είναι..... Μάλλον θα είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως ο δήμος έχει λεφτά ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΜΆΛΛΟΝ ΕΊΣΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ.

      Διαγραφή
  2. Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό , ποιοι είναι οι προϊσστάμενοι των υπαλλήλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναυάγια .....τι θα βρουν οι νέοι αιρετοί φίδια στο δήμο Ξηρομέρου...καμμένο τοπίο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον δε θα παίζουν πασιέντζα στο ίντερνετ.τρολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν ξεκινάς από τον υπάλληλο του δήμου ό οποίος θα γίνει τώρα αντιδήμαρχος !!!! Τώρα που θα είναι αυτός υπεύθυνος για τούς υπαλλήλους!!!! Τι θα τους πει???? Να έρχεστε στην ώρα σας??? Λόγο που έδωσε αυτός τα προηγούμενα χρόνια το καλό παράδειγμα!!!! Για κοιτάξετε να μαζευτούμε εμείς γιατί ακούω κάποια παρατράγουδα και δεν μου κάθεται καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου 11:59 έχεις θέμα προφανώς με τους άξιους ανθρώπους. Θα τους πει αυτά που έλεγε και όταν ήταν υπάλληλος. Και αυτά που έκανε όταν ήταν υπάλληλος και έφευγε τελευταίος σε σχέση με κάποιες που έφευγαν στις 1 γιατί ειχαν μέσο το δήμαρχο. Και τα καφενιακα να τα κουβέντιαζεις στα καφενεία με τα λαμογια και τα αρπαχτικα που έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη...... Αντε τώρα γράφετε ότι κακοήθεια σας κατέβει.

      Διαγραφή
    2. Τι έγινε παιδιά δεν σας αρέσει η διαφάνεια και η τάξη στο Δήμο; τι έγινε παιδιά φοβάστε ότι θα βγουν πολλά στη φόρα. Όσο για τον υπάλληλο αντιδήμαρχο χάρη σας κάνει για να σταματήσει η ασυδοσία στο Δήμο. Όσο για το παράδειγμα πρώτος ερχόταν τελευταίος έφευγε ..... Όχι σαν αυτούς που εφέυγαν από τις 1 λόγω μέσου......

      Διαγραφή
  6. Βρε παιδιά πέστε στον κολλια να το ρυθμίσει....το δεξί χέρι του μουστάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας πηρε ο πονος για το ιντερνετ γιατι δεν μπορειτε να μας εξυπηρετησετε ας γελασω .Ολο το καλοκαιρι οποτε ερχομασταν η θα ηταν πεσμενο το συστημα η θα λειπατε. Τρομάρα σας καποιοι εκει μεσα το καβαλησατε το καλαμι μετα τις εκλογες νομιζετε οτι ολοι θα μας κανετε κουμαντο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευθύνη έχουν όλοι Αιρετοί που ζητώντας παρανομίες δέχονται παρανομίες Προϊστάμενοι που δεν ελέγχουν και υπάλληλοι που δεσανε τον γάιδαρο τουΣ όποτε τι να λέμε.σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μπει μια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τηλέφωνο σας στο ΚΕΠ πως δουλευει τότε και Ίντερνετ δεν έχετε;;μας λέτε;;μάλλον κάποιοι υπάλληλοι σταμάτησαν να δουλεύουν πριν ακόμη ορκιστεί ο γιανης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντήσω σαν υπάλληλος εταιρείας.... Το τηλέφωνο θα λειτουργεί μέχρι να περάσει ένας μήνας και θα παρέμενε απλήρωτος ο λογαριασμός.... Εξυπνάκια

      Διαγραφή
  10. Kαποιοι υπάλληλοι αντι να σκύψουν το κεφάλι και να λένε ευχαριστώ που έχουν ακομη δουλειά,τους ενοχλει το σύστημα και το ιντερνετ που ειναι κομμενο.Λες και οταν λειτουργούσε,αυτοί τιμούσαν τα χρήματα που παιρνουν καθώς και το ωράριο.Τώρα δε με το νεο Δήμαρχο το καλάμι εφτασε σε τεράστιο υψος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Υπάλληλοι που μετά τις εκλογές σταμάτησαν να πηγαίνουν στην εργασία τους και δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες .Όταν τους ψάχνεις σου λένε έχει άδεια από το Μάιο .Προϊστάμενοι που καλύπτουν τους υπαλλήλους και τους βάζουν και υπερωρίες .Πρώτα θα ελέγχονται για την σωστή λειτουργία και για το ωράριο οι υπάλληλοι και μετά οι αιρετοί για τις αποφάσεις .τέρμα τα κολπάκια των υπαλλήλων με το να εκμεταλλεύονται την θεσούλα τους και να δουλεύουν τον κάθε δήμαρχο .έτσι έκαναν με όλους έτσι θα κάνουν και με τον Τριανταφυλλάκη .Γιάννη πρόσεχε τους υπαλλήλους και βάλτους να εργασθούν και όχι να τεμπελιάζουν στο ίντερνετ .και κάτι άλλο .πρόσεχε το Γερόλυμο που το παίζει ξερόλας χωρίς να έχει ιδέα τι του γίνεται μην σε φάει όπως τους ανθρώπους που είχαμε στο συνδυασμό μας .και τους κορόιδεψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γερολυμος το παιζε ξερολας και στους υπαλληλους των παιδικων. Καλύτερα dj. Ειμαι με Τριανταφυλλακη αλλα αυτος καλυτερα σε club.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 3:33 πες μας πόσο κομπλεξικός και άχρηστος είσαι; ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν τον πιάνεις. Δεν είναι ξερόλας γνωστής του αντικειμένου είναι Τυχαίο που ο Μουρκουσης λέει ότι αυτός του εστεισε τους παιδικούς σταθμούς γιατί οι υπόλοιποι κωφευαν; κάνε εσύ αυτά που έκανε αυτός και μετά γράψε. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

      Διαγραφή
  12. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΠ ΜΙΛΑΓΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε απαγορεύεται ο υπάλληλος να μιλάει στο κινητό του?

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον δεν χρέωνε το δήμο

      Διαγραφή
  13. Ο καινούργιος αντιδήμαρχος προσωπικού μπορεί να μας πει τι ώρα θα έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το πρόβλημα σου?
      Τι ώρα θα έρχεται?
      Εμένα το πρόβλημα μου είναι τι θα κάνει όταν θα έρχεται και ελπίζω όχι τα ίδια που έκαναν οι προηγούμενοι.
      Ίντερνετ πάντως θα έχει ο δήμος με την νέα διοίκηση.
      Σα δεν ντρέπεστε καταστρέψατε τον τόπο και μιλάτε ακόμα, κυκλοφορείτε και στην παραλία χωρίς ίχνος ντροπής μέσα σας.
      Γελάει ο κόσμος με σας.

      Διαγραφή
    2. Παιδιά δεν υπάρχει τέτοιος αντιδήμαρχος προσωπικού...... Γελάνε και τα πρόβατα μαζί σας....

      Διαγραφή
  14. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΚΟΛΛΙΑ! ΑΧ ΚΟΛΛΙΑ!!

      Διαγραφή
    2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ .ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ

      Διαγραφή
  15. Δεν είναι μόνο το ΚΕΠ χωρίς ίντερνετ, είναι και το ΙΚΑ Και η εφορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε οι υπάλληλοι.
    Ποιός να φταίει άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν καταστρέψανε τον τοπο οι προηγούμενοι4:47 να μας το αποδείξετε με στοιχεία και καταγγελίες στα αρμόδια όργανα όταν παραλάβετε.Προσέξτε μην τα κουκουλώσετε και μας πουλάτε παραμύθια περι καμμένης γής γιατί μας τα είπαν κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 8:59 Έρχονται και τα στοιχεία και οι καταγγελίες και τα δικαστήρια..... Έχουν γνώση και φάκελο ΜΕΓΆΛΟ τα παιδιά να ξέρετε......

      Διαγραφή

  17. 4:47 Δηλαδή με αυτό που λες Θεωρείσαι πονηρός ; ; έξυπνος;; τι απο όλα αυτά;; Ναι!! Θα έπρεπε να είσαι εσύ και όλοι σας στην ώρα σας... Ποιός σου είπε εσένα ότι θα έλθει ο κάθε πολίτης για να σε περιμένει ??? Ένας υπάλληλος είσαι εσύ και ό κάθε ένας εκεί μέσα που πρέπει να τηρεί το ωράριο, και την δουλειά του!!! Γι'αυτό άλλωστε με πληρώνεσαι εσύ και ό κάθε ένας σας.. το άλλο το βλαχοπονηρό τι είναι πάλι ;;; Δηλαδή έρχεσαι αργά αλλά βγάζεις πολύ δουλειά ;; αυτά να πάς να τα πεις όπως έχεις συνηθίσει στα καφενεία, όχι δημόσια.. Όσο αφορά με ποιόν γελάει ο κόσμος;;; πόρτα με σένα και μετά με τους υπόλοιπους που δεν τηρούσαν ούτε αυτοί το ωράριό τους. . τα υπόλοιπα στην πορεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπα 12:33 πες μας που δουλεύεις να μας πεις πόσο δουλεύεις. Γελοίε. Θα ρθουμε να σου κάνουμε ελεγχο. .. Μάθατε όλοι

      Διαγραφή
  18. 1:06 γελοίος είσαι εσύ που έχεις την απαίτηση να μην πηγαίνεις για δουλειά στην ώρα σου!!!! Αλλά για τον μισθό σου να τρέχεις πρώτος .. Έτσι είναι!!! Όταν το κάνετε δεν σάς ενοχλεί!!! Μόνο όταν σάς το λένε σάς ενοχλεί... τι λέει ρε λεβέντη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εσύ το ξεκίνησες δεν σε είδα να γράφεις σχόλιο για το ωράριο εργασίας για τις κυρίες του δημαρχείου που φεύγουν από τις 1......αρα στοχοπειεις με δόλο .... Άρα φίλε μου εσύ είσαι γελοίος.....

      Διαγραφή
  19. 8:59 σάξου γιατί θα πεσ κνούπ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 4:25 στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί λέει μια παροιμία. Γι αυτό μην φας έχουμε γλαροοοοοοοοοοοοοοοοοοο........

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο