Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΒΟΝΙΤΣΑ: Σκύλος δάγκωσε 35χρονη – Δικογραφία από την Αστυνομία

           Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, διότι χθες το απόγευμα σκύλος δάγκωσε 35χρονη στη Βόνιτσα και την τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι.
      Σε βάρος των αγνώστων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς.


10 σχόλια:

  1. Σε βάρος άγνωστων δραστων σκυλιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν θα κακοποιηθεί ένας σκύλος το πρόστιμο έχει ξεπεράσει τής 20.000 € τώρα πού δάγκωσε άνθρωπο τι θα πληρώσει το αρμόδιο τμήμα που είναι υπεύθυνο για τα αδέσποτα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτα αυτούς που ψήφισες και αυτούς που ψηφιζες.

      Διαγραφή
  3. Εχει γεμισει η Βονιτσα αδεσποτα....ο Δημος επρεπε να εχει εναν χωρο εκτος Βονιτσας που να τα μαζευουν εκει, να τα στειρώνουν και να τα φροντιζουν οι φιλοζωοι της περιοχης.
    Δεν ειναι δυνατον να κανεις βολτες με τα παιδια σου και οταν βλεπεις αδεσποτα σκυλια να πλησιαζουν να αγχωνεσαι και να λες μεσα σου, λες να επιτεθει στο παιδι να το δαγκωσει; Το ιδιο ισχυει και για τους ιδιοκτητες σκυλων που τα πανε βολτα χωρις λουρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα χρυσοστομε!!! Εχουμε καταντησει να μην μπορουμε να βγουμε εξω απο τα σπιτια μας! Περπαταμε και κοιταμε πισω απο το φοβο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:13 πετάχτηκε ο ελληναράς καγκουρας να πεί την εξυπνάδα του....βρε πανύβλακα ένας άνθρωπος όταν κακοποιεί έχει πλήρη γνώση του τη κάνει...ένα ζώο όμως που πιθανόν να έχει κακοποιηθεί πριν το κάνει καθαρά απο φόβο ή προστασία ή αν προκληθεί...εσ,ενα παντως αν σε κλωτσήσει γαιδαρος θα τον κεράσω 5 μπάλες σανό....πόση βλακεία πιά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αγιάσειτο στόμα σου. Όταν τα φολιάζουν τα δύστυχα όλοι αυτοί που μιλάνε τώρα, κάνουν γαργάρα την ενοχή τους.

      Διαγραφή
  6. Γιατί επιτρέπεται υβριστικά σχόλια; Αυτό είναι το ήθος σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:13 μμ που το βλέπεις το παράξενο σε αυτό που λέει ο άνθρωπος ;;; εντωμεταξύ μεγαλύτερο πανύβλακα Από σένα να μην μπορείς να καταλάβει ορισμένα βασικά θέματα όπως και θέλεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Τι θέλεις να μας πεις;;; ότι κακοποίησε η γυναίκα το σκύλο γι'αυτό την δάγκωσε;;; και στο τέλος υπεύθυνος είναι ο Δήμος ο οποίος θα έπρεπε να το είχε μαζέψει!!! Και όχι να μπαίνουν σε κίνδυνο ο απλός περαστικός, μικρός η μεγάλος επειδή δεν είχε συνείδηση αυτός που το είχε και το άφησε, και ό Δήμος που δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.. παρά κάθεσαι και γράφεις ότι από φόβο η από προστασία ο σκύλος έχει άλλοθι και δαγκώνει !!! Αντί να τα βάλεις με αυτούς που πρέπει κάθεσαι και μάς λες άλλες κουβέντες για να αγαπιόμαστε .... μάλλον (σίγουρα) εσένα έριξε κλωτσιά ο γάϊδαρος στο κεφάλι και δεν καταλαβαίνεις με ποιόν πρέπει να τα βάλεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα σου λεει ρε φιλε ο ανθρωπος! Ειπε το αυτονοητο.. ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΣΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Που το βλεπεις το κακο και αντιδρας ετσι?? Καθεσαι κ μας αναλυεις για ποιο λογο επιτεθηκε?? Χαιρω πολυ... Και τους χαρακτηρισμους κρατα τους για τον εαυτο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο