Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ορκίστηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης και η νέα Δημοτική Αρχή στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας - [ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη]






           Χθες βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2019, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη καθώς και των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 
             Στον κατάμεστο αίθριο χώρο του Δημαρχείου στη Βόνιτσα, παρακολούθησαν την τελετή της ορκωμοσίας επίσημοι και πλήθος κόσμου.
       Τη δέηση στην τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. π. Μακάριος Αντωνόπουλος, συνοδευόμενος απο τους ιερείς της Βόνιτσας π. Χρήστο Βέττα και π. Δημήτριο Χέλμη και τον ιερέα του Μοναστηρακίου π. Θεόδωρο Κτίστη....



         Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας  Γιώργος Αποστολάκης, ευχήθηκε σε όλους τους νεοεκλεγέντες και ορκισθέντες Δημοτικούς, Τοπικούς Συμβούλους, καλή αρχή, υγεία και καλή δύναμη σε κάθε στιγμή της 4ετίας που αρχίζει. 
       Απο τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους επέλεξαν να δώσουν πολιτικό όρκο, οι: Δημήτρης Μασούρας, Ευθύμιος Μυλωνίδης, Νώντας Μωραίτης, Βίτσας Δημήτριος και Σωτήρης Προδρομίτης και οι οποίοι επανέλαβαν τον όρκο: "Δηλώνω στην τιμή και στην συνείδησή μου να είμαι πιστός στην πατρίδα να υπακούω στο σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου". 
       Με παρέμβαση του Νώντα Μωραίτη επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, επιπρόσθετα στον πολιτικό όρκο προστέθηκε το παρακάτω κείμενο: 
"Δηλώνουμε στην τιμή και στη συνείδησή μας να είμαστε πιστοί στην πατρίδα, να εκπληρώνουμε τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μας και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του λαού"».

            Επίσης δήλωσε παραίτηση απο δημοτικός σύμβουλος και αποποιήθηκε της εκλογής του ο Κουνέλης Ιωάννης απο την παράταξη του Θανάση Κασόλα και στη θέση του ορκίστηκε ο δικηγόρος Ζαχαράκης Μιχάλης. 
       Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, ο απερχόμενος δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο π. Βουλευτής Λευκάδας Σπύρος Μαργέλης, κ.α.
























































































































 









































































 
















ΚΑΙ ΦΩΤΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ 





















   


























































 


























 


























25 σχόλια:

  1. Τον όρκο που δώσατε το 2014 κάποιοι δεν τον τιμήσατε. 'Ετσι δεν είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημότες τους τίμησαν με την ψήφο τους όμως 5:35 άρα ποιος δεν τίμησε ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τόσες υποσχέσεις πολιτικής πίστης σε δημοκρατικά ιδεώδη και απο όλους τους πολιτικούς μας εκπροσώπους και από όλα τα πολιτικά κόμματα και όλων των αποχρώσεων πολιτικά κόμματα και αυτοδιοικητικές παρατάξεις,
    Γιατί το δημοόσιο εξωτερικό χρέος έφθασε στο γιγαντιαίο ύψος των 350 δις ευρώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διότι, αρχηγέ μου, στον αγώνα μαζί αλλά στη μάσα χώρια!

      Διαγραφή
  4. Όραμα, δουλειά και συνεργασία για το καλό του τόπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα το πιστευετε αυτο η το γραψατε ετσι απλα;;που το ειδατε το οραμα,την δουλεια και κτλ ;;

      Διαγραφή
  5. Πολιικό όρκο και ο Προδρομίτης. Δεν μπορώ να συνέλθω... Γελάει ο Κόσμος πραγματικά... Που ήταν κ. Προδρομίτη η συνείδηση σου, στα φαινόμενα κακοδιαχείρισης, αδιαφάνειας, στο βόλεμα ημετέρων, στις συναλλαγές με εργολάβους, στις μάσες, στις αγκαλιές με χρυσαυγίτες, στο χωράφι με το βιολογικό της Κατούνας που θα πληρώσουν οι δημότες και που σας έκραζε ο κοσμος 5 χρόνια τώρα. Πολύ αργά θυμήθηκες τη συνείδηση σου και η υποκρισία περισσεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΚΩΝΙΕΣ...????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O δάσκαλος που τον λέγατε και τον λέτε γραφικό, τρελό του χωριού και τόσα άλλα σας κάθισε Μέχρι τώρα , δύο στο σκαμνί και ακολουθούν πολλοί άλλοι. Γιατί δεν πήγατε; Σειρά έχει ο αυθεντικός του υβριστής του. Προηγήθηκαν οι δύο που είναι οι αρχιερείς και καθοδηγητές των άθλιων αθλιοτήτων που λέγονται εναντίον του τόσα χρόνια τώρα. Βρίσκονται σε πρωτοφανή πανικό. Για τι όρκο μιλάμε; Oρκίστηκαν που άραγε; Στα αλήθεια αυτά που υπογράψατε ότι τα παραλάβατε ήταν πραγματικότητα; Στα αλήθεια πιστεύετε ότι θα πείτε κάναμε λάθος και θα σας πιστέψουν οι δικαστές; Θα περάσουν οι πάντες τις πόρτες που τους αρμόζει. Ο πέλεκυς θα είναι βαρύς. Το δάσκαλο τον είδα πολύ αποφασισμένο. Το είπε, το έγραψε, το έκανε πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακομα χρωσταμε φιλε 9:31 στους παγκοσμιους τοκογλυφους;Οταν το ΚΚΕ μας τα ελεγε τι καναμε; και τι κανουμε;
    ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1,23 μ.μ.
      Σε γενικές γραμμές ίσως η αντικειμενική πολιτική αλήθεια σε αυτό που λές, να βρίσκεται κάπου και περίπου στη μέση.
      δηλαδή ίσως και πάλι ίσως, να μην φταίνε πάντα οι άλλοι
      για τον καθρέφτη των πολιτικών μας εαυτών.

      Διαγραφή
    2. Προσ 1 κ' 23
      ΝΑ ΚΑΘΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΤΙ ΚΆΝΑΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΏΘΗΚΕ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΈΝΤΕΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ.
      ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ.
      ΜΙΑ ΝΈΑ ΣΧΈΣΗ ΣΕ ΑΜΟΙΒΟΙΑ ΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΎ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΑΔΥΝΆΤΩΝ,ΜΕ ΑΥΞΉΣΕΙΣ 50 % ΣΕ ΜΙΣΘΟΎΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΉ ΛΎΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΓΓΎΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΣΕ ΌΛΑ ΑΓΡΟΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ.

      Διαγραφή
    3. διόρθωση: ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΑΣΗ

      Διαγραφή
  9. Καιταραααα και 5-6 αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπήρχαν όρκοι που για σένα τους πάτησα...
    Πλούταρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι διαμαρτύρεστε αφού σας ταιζουν σανό και τον τρώτε; Αυτοί φταίνε που ποζάρουν στις φωτό και σας δουλεύουν ή εσείς που τους ψηφίσατε πάλι;Τουλάχιστον στο Δήμο Ξηρομέρου στείλανε στον αγύριστο το φίλο του τον καρχαρία. Τωρα τι θα γίνει με τον καινούργιο δήμαρχο η ιστορία θα το δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΑΚΗ ΒΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ορκίζονται κ όσοι όσες δεν βγήκαν πιο ψώνιο πεθαίνεις. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλε μου είναι για να ξερνάς όλο το σκηνικό.IQ απογοητευτικά λιγότερο των περιστάσεων.

      Διαγραφή
    2. Καλά σοβαρά μιλάς ? έγινε κι αυτό ?
      Δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω θα φλιμπάρω

      Διαγραφή
  14. Πανε οι εκλογες, πανε τα "πανηγυρια", τα κεφαλια μεσα τωρα ολοι για το καλο του τοπου. Ο κοσμος ψηφισε και απαιτει πραξεις και εργα. Η κοινη γνωμη ειναι αυστηρη και δεν ξεγελιεται με καθρεφτακια...την προηγουμενη περιοδο ηταν πιο σφιχτα τα πραγματα, δεκτο, τωρα ομως οι προσδοκιες εχουν ανεβει και οι απαιτησεις για σοβαροτητα απο ολους και υπευθυνοτητα στο εργο τους. Ειστε εκει για να προσφερετε και μονο και να υπηρετειτε τους δημοτες, ανεξαρτητα απο το αν σας ψηφισε ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΛΑΨΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΦΑΝΤΕ/ΑΦΑΝΤΗ 7:38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχει μπει το νερό στο αυλάκι σύντομα όλοι θα βρίζετε αυτά τα λεμόνια που ψηφισατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο