Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Διπλό φονικό στην Καβάλα! Σκότωσε μάνα και γιο για… το πάρκινγκ!

Το σημείο που πάρκαρε ένας 40χρονος το φορτηγό του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να πέσει νεκρός τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του, στη Χρυσούπολη, από τα χέρια του 50χρονου γείτονά τους!
Το κακό έγινε χθες βράδυ. Η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Δευτερόλεπτα αργότερα, λογομαχούσε με τον φερόμενο ως δράστη του φονικού, μάλλον για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιος της το φορτηγό του.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά η γυναίκα μαζί με τον γιο της πήγαν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και… εκεί έγινε το κακό.
Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 40χρονο που έπεσε επίσης νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη και γείτονα του.
Ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης, φέρεται ότι πυροβόλησε και κατά ακόμη δύο γειτόνων του, που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει.
Ο φερόμενος ως δράστης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος του Δήμου Νέστου.
Πηγή: proininews, seleo

8 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΩΡΑ? ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήρε τη μάνα του και πήγε στο σπίτι του. Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες χριστιανε μου?? Οτι και να ελεγαν φτανεις να κανεις φονο για μια θεση παρκινγκ?? Και στο κατω κατω υπαρχει και η αστυνομια για συστασεις και στον μεν κ στους δεν!! Ποιος ηταν αυτος που αποφασισε για τις ζωες τους?? Ελεος!!! Δηλ με ενα καβγα η δυο η κ παραπανω να περνουμε τα τουφεκια?? Ντροπη κ αισχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και που ξερεις οτι τον ενοχλουσαν συνεχεια?? Μπορει κ να τους ενοχλουσε αυτος πρωτος!! Τους εχουμε δει κ αυτους πως κανουν για μια θεση παρκινγκ..
    Πιστευουν οτι ολοκληρος ο χωρος ειναι δικος τους κ οταν παει ο αλλος να βαλει το δικο του αμαξι γαβγιζουν σαν τα σκυλια!!! Αλλα τι το θες οταν δεν υπαρχει η καταλληλη παιδεια γινονται αυτα που γινονται. Περνουν τον νομο στα χερια τους και οποιον παρει ο χαρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια πεδία ρε φίλε όταν έρθει ο άλλος στο σπίτι σου και σε απειλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε 2:01, υπαρχει και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. Στο κατω κατω κανε μυνηση οτι απειλουμαι κ εχω προβλημα, δεν περνεις την καραμπινα κ θεριζεις δεν λυνονται ετσι τα προβληματα. Τωρα δηλωνει μετανιωμενος... Τι να το κανει ομως...? Οπως λενε και στον τοπο μας " φυτεψε ενα αμπελι"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 2:01, υπαρχει και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. Στο κατω κατω κανε μυνηση οτι απειλουμαι κ εχω προβλημα, δεν περνεις την καραμπινα κ θεριζεις δεν λυνονται ετσι τα προβληματα. Τωρα δηλωνει μετανιωμενος... Τι να το κανει ομως...? Οπως λενε και στον τοπο μας " φυτεψε ενα αμπελι"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΌΔΙΕΣ ΑΡΧΈΣ
    Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΉ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΌ ΑΔΊΚΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο