Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΑΙΑΣ ΑΛΥΖΙΑΣ: Εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!!!

          ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 8:30, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

5 σχόλια:

  1. Η ακαδημία είναι δημοτική ή ανήκει σε ιδιώτη; Μήπως έχουμε ξεφύγει εκεί στην Αλυζία; Έδρα δεν έχει η ακαδημία; Ότι να'ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξηγησέ μου σε παρακαλώ....Που ενοχλείσαι αν ανήκει σε ιδιώτη,κι αν είναι λόγος αυτός που έχουμε ξεφύγει εκεί στη Καντηλα;Όσο για το κακοπροεραιτο σχόλιο σου γι αυτό έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο σα κοινωνία...άσε λοιπόν τα άλλα παιδάκια να πάνε να αθληθουν και το δικό σου άστο να να γυρίζει με τα μηχανάκια και τα ναρκωτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι σοβαρός; Τι είναι το δημαρχείο; Μαγαζί του καθενός; Κακοπροαίρετο σχόλιο; Τι λές ωρε; Που ταμαθες αυτά τα γράμματα; Άσε μην τα πάρω στο κρανίο και αρχίζω να ψάχνω που έχεις κάνει έναρξη. Είχε γίνει ο δήμος ότι να'ναι. Μόνο μπουρδέλο δεν είχε ανοίξει εκεί μέσα. Όλα τα άλλα γίνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 8,23 μ.μ.
    ο 7,46 δεν σε ρωτησε κανενα Ακαδημϊκό ζήτημα και οφείλεις να απαντήσεις μέσα απλό τρόπο
    Είναι Ιδωτική ή Δημοτική αυτή η Ακαδημία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 27 Αυγούστου 2019 - 10:29 π.μ.....Φίλε μου δεν ξέρω αν είσαι ο δημιουργός της Ακαδημίας ( οπότε γνωριζόμαστε καλά ) αλλά το να εκφράζεις πεποίθηση ότι όποιο παιδάκι δεν αθλήται στην Ακαδημία του Αίαντα Αλυζίας , ασχολείται και με τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ , ΤΟ ΒΡΊΣΚΩ ΆΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΌ και θα προσμένω να το πάρεις πίσω !!! Αν όμως έχεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο, ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ...αν αγαπάς το τόπο σου , και το μελλον των νέων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο