Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ο Ν. Σολδάτος σε καίρια θέση του δήμου Λευκάδας!

Την επιλογή του Νίκου Σολδάτου στην καίρια θέση του γενικού γραμματέα του δήμου Λευκάδας ανακοίνωσε πριν λίγο ο νέος δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός.

Ο κ. Καλός και η νέα δημοτική αρχή ορκίστηκαν σήμερα σε μια σεμνή τελετή παρουσία όλων των αρχών του νησιού, αλλά και δημάρχων όπως ο Αιτωλοακαρνάνας Γιώργος Αποστολάκης.
Παρών ήταν και ο Νϊκος Σολδάτος για τον οποίο γνωστοποίησε ο κ. Καλός ότι αναλαμβάνει νέος γενικός γραμματέας, παίρνοντας έτσι την σκυτάλη από τον δήμο Μεσολογγίου όπου για πέντε χρόνια ήταν στην ίδια θέση με καθοριστικές ευθύνες και συμμετοχή στις αποφάσεις. Πρόκειται άλλωστε για έναν πολύπειρο αυτοδιοικητικό, που διετέλεσε δήμαρχος Παλαίρου και Ακτίου - Βόνιτσας, άνθρωπος χαμηλών τόνων που κρατάει ισορροπίες και είναι εργατικός.
Η ΑΙΧΜΗ όπως και το ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS  εύχεται καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή Λευκάδας και στον κ. Σολδάτο.
 http://www.aixmi-news.gr/

3 σχόλια:

  1. ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟ-ΑΚΤΙΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΝΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ
    ΑΚΤΙΟΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΛΕΙΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΚΟΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΦΑΧΤΟ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΑΝΑΚΤΟΡΙΤΕΣ Π Χ ΧΣΤΗΝ ΚΩΝΟΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ Ε ΟΧΙ ,ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ.
    ΤΑΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΛΑΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο