Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Κ. Καραγκούνη με τον Π. Θεοδωρικάκο για ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 29-08-19, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καραγκούνης Κωνσταντίνος με τον Υπουργό Εσωτερικών κύριο Θεοδωρικάκο Παναγιώτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσαν τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και ειδικότερα τους Δήμους και την Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό να εξετάσει σε ποια φάση βρίσκεται το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μεσολογγίου και να προωθηθεί η υλοποίησή του.
Μετέφερε επίσης στον Υπουργό το αίτημα του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να δοθούν τα χρήματα που έχει αιτηθεί ο εν λόγω Δήμος στον κωδικό για τις φυσικές καταστροφές που το προηγούμενο διάστημα έπληξαν το Αγρίνιο καθώς και την αναγκαιότητα χορήγησης του κονδυλίου για την αποκατάσταση των ζημιών.
Συζητήθηκε ακόμη η δυνατότητα σύστασης δημοτικής αστυνομίας σε Δήμους στους οποίους δεν υφίσταται η εν λόγω υπηρεσία όπως για παράδειγμα στον Δήμο Ναυπάκτου καθώς και με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να προωθηθεί αποτελεσματικότερα  αυτός ο θεσμός στους Δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο