Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Η ορκωμοσία του Νέου δημάρχου Λευκάδας, Χαρ. Καλού - [ΦΩΤΟ]






                Κάλεσμα συστράτευσης και ενότητας από το νέο δήμαρχο Λευκάδας, Μπάμπη Καλό στη χθεσινή ορκωμοσία της νέας δημοτικής θητείας. 
       ”Δεσμεύομαι να δώσω το παράδειγμα για μια συμμετοχική διοίκηση”, είπε στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος αμέσως μετά την Ορκωμοσία του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο και την πολιτική ορκωμοσία 20 περίπου δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Δρακονταειδή και της Λαϊκής Ενότητας..........



        Συμπλήρωσε δε αφήνοντας να εννοηθεί ότι θέλει να κάνει τομές και να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ότι “Κάποιες αποφάσεις μας μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις. Όμως είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με τα όποια συμφέροντα προκειμένου για το καλό του τόπου μας”. 
       Έθεσε δε και τις πρώτες τέσσερις προτεραιότητές του: Σκουπίδια – ύδρευση- πολιτισμός της καθημερινότητας και αναπτυξιακά έργα
        Ολοκλήρωσε δε την ομιλία του με ένα απόσπασμα από τον Μ. Λουντέμη: “Εκείνος που στ αληθινά αγαπά το λαό του δεν γίνεται ποτέ αρχηγός. Γίνεται υπηρέτης του”. Ο κ. Καλός ανακοίνωσε τον Γενικό Γραμματέα του δήμου που θα είναι ο π. δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας και πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, οικονομολόγος , Νίκος Σολδάτος.

           Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Μάρκος Νικητάκης και ο βουλευτής ενώ δεν καλέσθηκε  για χαιρετισμό ο αντιπεριφερειάρχης , Θοδωρής Χαλικιάς, που ήταν παρών. Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στη μνήμη του πρώην αντιδημάρχου, Σπύρου Κόγκα που έφυγε χθες από τη ζωή.  
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο