Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήριο Μήνυμα Νέου Δημάρχου Ξηρομέρου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

     Ο  νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

      «Τα θερμά μου συγχαρητήρια  σε όλους τους νέους και τις νέες του Δήμου Ξηρομέρου που πέτυχαν να εισαχθούν στις πανεπιστημιακές σχολές  της πατρίδας  μας.
     Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία, στην νέα τους δημιουργική πορεία, που έχει σαν στόχο την επιστημονική τους κατάρτιση αλλά  και την ατομική τους πρόοδο. 
        Συγχαρητήρια όμως  αξίζουν τόσο στους γονείς των παιδιών για την συμπαράσταση και την πολύτιμη  βοήθειά τους, αλλά και στους άξιους εκπαιδευτικούς  των σχολείων μας, που πέτυχαν απόλυτα στο ρόλο τους και συνέβαλαν σε μεγάλο ποσοστό στην επιτυχία των νέων του Δήμου μας. 
          Θέλω όμως να συγχαρώ  και τα παιδιά, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Να είναι σίγουροι ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και σίγουρα θα έχουν πολλές ευκαιρίες για πετύχουν τους στόχους τους.»

Με τιμή
Γιάννης Τριανταφυλλάκης


2 σχόλια:

  1. Ο νυν που είναι ...δεν χρειάζεται τώρα έτσι και αλλιώς μας τελείωσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΏΡΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΌ ΘΩΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο