Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας -Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο!

ANAKOINΩΣΗ

Γράφει ο:  Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο.
 -Απίστευτη και Προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.
   -Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο.
   -Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να φέρουν το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

9 σχόλια:

  1. To λόγο έχει η δικαιοσύνη και η πολιτεία. Το πάρτι τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα στο φως για να πληρώσουν όλα τα λαμογια που φτιάξανε περιουσίες τρώγοντας δημόσιο χρήμα. Όλοι ειναι γνωστοί και τους περιμένουν στη γωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O δάσκαλος κάθισε τους δύο στο σκαμνί της δικαιοσύνης. Ποιοι έχουν σειρά; O αυθεντικός υβριστής του πάντως είναι θέμα ημερών- μηνών. Να υποθέσω μετά ο Τσινιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μποχα και δυσωδια. περιμενουμε για ακομα μια φορα να δουμε κατι το συγκλονιστικο αλλα οπως εδω και 5 χρονια βλεπουμε τα ιδια μαλλον τα ιδια θα δουμε και τωρα. αν υπηρχε κατι το φοβερο θα ειχε παρεμβει η δικαιοσυνη οπως και στο δημο λεγατε οτι 4 οικογενειες εχουν παρει εκατομμυρια ευρω αλλα δεν ειδαμε κανενα διακστηριο οποτε υποθετουμε οτι αν τα πηραν ηταν νομιμα και οποτε φωναζετε γιατι σας βαζουν να φωναζετε. κατι σαν φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mη βιάζεσαι τόσο πολύ. Έρχεται και η σειρά σου. Τα Διαβατά ξέρεις που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη μπόχα και τη δυσωδία είσαι συνηθισμένος. Την επικαλείσαι την παροιμία μόνο που δεν προσδιορίζεις το ρόλο σου. Θα σου έρθει η δικαιοσύνη και θα σου έρθουν οι οικονομικοί επιθεωρητές. Αν φοράς παντελόνια βγες επώνυμα και γράψε ποιοι ή ποιος βάζει το δάσκαλο να γράφει τα άρθρα του.
    Διαφορετικά είσαι ένας απόλυτος αυθεντικός συκοφάντης και ένα αυθεντικό πολιτικό ρετάλι. Και αν νομίζεις ότι δεν σε ξέρω τότε δυστυχώς για εσένα η βλακεία δεν έχει όρια.
    Οι πολιτικοί γράφουν επώνυμα και δεν φοράνε κουκούλες τις οποίες φοράνε τα φασιστοειδή σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε ρε βλάκα εδώ πλούτισαν πέντε οικογένειες και εσύ λες μπαρούφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άρε λαμογιο που ζεις από το δήμο λες το κόσμο φασίστες εσείς όλοι εκεί που τρώτε να Έχετε τη κατάρα και την οργή του λαού κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο ρολος μου ειναι ξεκαθαρισμενος. εσεις φωναζετε αρα εσεις ειστε στη θεση του κλεφτη. οτι και να λετε τα ψεμματα και οι λασπες δεν εχουν περαση πια. καθε αρθρο σας και +1 για τον αποστολακη ολο ασυναρτησιες χωρις καμια τεκμηριωση και με μισες αληθειες αποκρυπτωντας αυτα που δεν σας συμφερουν και με ποσα απο 30νταετιας πισω για να φαινονται μεγαλα. και με μισος. πολυ μισος ρε φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο