Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Δυτική Ελλάδα – Αίγιο: Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε την 67χρονη και το εγγόνι της

Ο οδηγός που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα ενώ είχε προσπαθήσει να διαφύγει από τη θάλασσα.
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η απόφαση του εισαγγελέα να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο που φέρεται να σκότωσε και να εγκατέλειψε στο δρόμο μια 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της στο χωριό Καμάρες του Αιγίου, ενώ προσπάθησε εν συνεχεία να διαφύγει.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος έφτασε στο σημείο να πηδήξει στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος δόθηκε από εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά καθώς ο 28χρονος είναι στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα του Ναυτικού.
Η κατηγορία που είχε συνταχθεί ήταν ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και θέρισε την 67χρονη γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το δύο μηνών εγγονάκι της.
Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες  είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».
Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες πως είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο