Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ουρές χιλιομέτρων για Λευκάδα: Ανυπόφορη κατάσταση για τους οδηγούς (φωτο)


                Σχεδόν ακινητοποιημένα είναι αυτή την ώρα τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Βόνιτσας – Λευκάδας, στο ρεύμα προς το νησί του Ιονίου. Οι ουρές χιλιομέτρων σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες που χτυπούν «κόκκινο» έχουν αναγκάσει τους περισσότερους να βγουν από τα αυτοκίνητά τους και να βρίσκονται στη μέση του δρόμου, περιμένοντας να ξεκολήσουν από την ουρά.
         Αναγνώστης του agriniopress.gr σε μήνυμά του κάνει λόγο για ανυπόφορη κατάσταση και επισημαίνει ότι η υπόγεια πρόσβαση είναι πλέον απαραίτητη.

Δείτε φωτογραφίες:.......





17 σχόλια:

  1. και τώρα να δημοπρατηθεί μετά από 6-7 χρονιά η υπόγεια...το να ζητάτε την υπόγεια σύνδεση δεν λέει κάτι. το ότι είναι το μοναδικό νησί με πρόσβαση οδική δεν έχει να κάνει, δηλαδή απαιτούνται δράσεις για μια οργάνωση της κίνησης π.χ δημιουργία στον Αγιο Νικόλαο υποδομης ενημέρωσης για την κίνηση και για το ποια ώρα ανοίγει η γέφυρα, χώρος στάθμευσης με σκίαση και με ελάχιστο αντίτιμο για να μην ταλαιπωρείτε ο κόσμος..όταν θέλουν 1 ώρα για επιβίβαση στο καράβι στον Πειραια και είναι στον ήλιο εκεί γιατί δεν διαμαρτύρονται!μην τα θέλουνε όλα, νησί τους δίνουμε με οδική πρόσβαση, συγκεκριμένο 20ημερο γίνεται χαμός ακόμα και υπόγειο τούνελ να υπήρχε δεν εχει καμιά περιφερειακή οδό η Λευκάδα, όλη η κίνηση μέσα από το νησί θα περνούσε!!...όποτε μια η άλλη δεν φταίει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΕΥΘΥΝΗ.!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε πάλι.

    Γιατί υπόγεια ρε μάγκες?

    Η πολύ μα πολύ φτηνότερη λύση και ταυτόχρονα ομορφότερη υπέργεια ανισόπεδη σας χαλάει?

    Πάλι θα φάνε, μην αγχώνεστε, απλά όχι τόσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είναι όμως πολύ ψηλή για να περνάει το κότερο άμα πάρω.

      Διαγραφή
  4. Πάλι τα ίδια δεν πιστεύω να είναι αυτός που έλεγε για τα 90ευρω που του πήγε η εκδρομή;μια το βαθύαβαλι μια οι καντηνες μια η Λευκάδα δεν ευχαριστιεστε με τίποτα όλα σας φτενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 6:37, αυτοί που προωθούν την υπόγεια είναι αυτοί που θα φάνε τα πολλά. Η τακτική είναι απλή: Πείθεις τον κόσμο για την αναγκαιότητα του έργου, κάνεις ένα σχέδιο Φαραωνικό, έρχεται ο μιλημενος πολιτευτής και κόβει κάτι παίρνεις ένα έργο πολύ μεγάλο. Αυτό θα πάρει 10 χρόνια να γίνει. Όσο διαρκεί η κατασκευή το χρήμα ρέει, ο λαός καρτεραει όλο προσμονή και όταν έρθει γίνεται μια σύμβαση με τεράστιο κόστος χρήσης. Το αφήγημα θα είναι ότι η συντήρηση είναι ακριβή.

    Πολλά τα παραδείγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:30μμ Φυσικά και είναι ακριβή.

      Πολλαπλάσια ακριβή.

      Και συντήρηση, και η μελέτη και η υλοποίηση.

      Δες βέβαια τις απαντήσεις κάτω απ'το σχόλιο μου και βγάλε συμπέρασμα.

      Και υπόγεια θα γίνει, και 10 φορές πάνω θα τη πληρώσουν και θα πουν κι ευχαριστώ οι ραγιάδες.

      Διαγραφή
  6. Αν δε φτάσει Άη Νικόλα δεν το λες ουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΉΡΑΓΓΑ ΑΚΤΙΟΥ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΈΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ,ΒΓΑΊΝΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΈΜΕ, ΜΕ ΤΙ ΓΈΦΥΡΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΣΎΝΔΕΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά εσένα το μυαλό σου είναι στο φαγοπότι. Πήγανε να φας καμιά μπουγατσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιλογή διακοπών Λευκάδα???σαν την ουρά η ταλαιπωρία, Πόρτο κατσίκι, κάθισμα,60νταευρω με άλλη ταλαιπωρία, φαγητό,σαβουρα,και ο θεός βοηθός, κόσμημα νησί το κάναμε μπουρδέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τέτοια έργα είναι μεγάλα και απαιτούν χρηματοδότηση για να γίνουν και σημασία έχει ότι κάθε τέτοια εποχή η κίνηση είναι αυξημένη λογώ του τουρισμού και μπορεί να ρυθμιστεί η κίνηση μέχρι να γίνει η νέα γέφυρα. όλα τα άλλα που γράφονται, { είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα } που λέει και ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει το πρόβλημα είναι μεγάλο και σίγουρα πρέπει να βρεθεί λύση, αλλά χθες ειδικά επειδή ήμουν παρόν στο μποτιλιαρισμα πρέπει να πω ότι αυτό έγινε λόγω βλάβης ενός φορτηγού πριν την γέφυρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν τα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν από Βονιτσα για Λευκάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και υπογεια και υπεργεια να γινει αντε μετα δεν θα σας χωραει το ιδιο το νησι.τι δεν καταλαβαινετε οτι ειστε περισσοτεροι απο τον ιδιο τον τοπο;;αντε και με υπογεια φτασατε μετα;;μηπως να γινει ολο το νησι υπογειο;;απλα αποφυγετε τις μερες αιχμης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκατό λεωφόροι να γίνουν και χίλιες γέφυρες, ψηφίζουμέ με κριτήρια ατομικά και όχι με κριτήρια γενικά
    Και γι αυτό δεν αλλάζει και τίποτα ουσιαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατι λευκαδα,ανοιξε ο δρομοσ προς πρεβεζα με φανταστικες παραλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ γιατί όχι Πρέβεζα και άλλες περιοχές για διακοπές ?
    Τίποτα δέν είναι μονόδρομος και πολλώ μάλλον οι διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο