Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Έκκληση βοήθειας για τον 72χρονο αγνοούμενο από το Θύριο Βόνιτσας

    Έκκληση προς όλους απευθύνουν οι συγγενείς του 72χρονου εξαφανισθέντα  από το Θύριο Βόνιτσας, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από χθες το πρωί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. 
   Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη στις έρευνες για τον εντοπισμό του αλλά υπάρχουν μαρτυρίες ότι τον είδαν να κινείται σήμερα τα ξημερώματα κατά μήκος του Δρόμου Θύριο-Βόνιτσα. 
     Οι συγγενείς του, απευθύνουν έκκληση σε όποιον τον δει ή έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με την αστυνομία στα τηλέφωνα: 26430 22100 και 26430 23333.
      Στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και κάτοικοι, οι οποίοι «χτενίζουν» την περιοχή ψάχνοντας τα πιθανά σημεία που μπορεί να βρίσκεται ο ηλικιωμένος.....




   Να σημειώσουμε ότι ο ηλικιωμένος από το Θύριο άφησε χθες το πρωί σημείωμα στην γυναίκα του στο σπίτι στο οποίο ανέφερε ότι ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στην ζωή του πίνοντας δηλητήριο (ποντικοφάρμακο), λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων.
    Μόλις η σύζυγος του 72χρονου  είδε το σημείωμα αμέσως έσπευσε σε αποθήκη που διατηρεί η οικογένεια σε χωράφι έξω από την Βόνιτσα ειδοποιώντας την αστυνομία και την πυροσβεστική.
    Στην αποθήκη όλοι με τρόμο διαπίστωσαν ότι έλειπε το ποντικοφάρμακο και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
    Να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω στην αποθήκη έγιναν χθες γύρω στις 12.00 το μεσημέρι και από τότε μέχρι και τώρα ο ηλικιωμένος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.
      Ας ευχηθούμε η υπόθεση αυτή να έχει αίσιο τέλος τόσο για τον ηλικιωμένο όσο και για την οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο