Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το τουρνουά μπάσκετ 3on3 στον Αστακό




    Πολύ μεγάλη επιτυχία γνώρισε το τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών το διήμερο 13-14 Αυγούστου στον Αστακό.
      Οι ομάδες έφτασαν τις 14 (με συμμετοχή ομάδων και από Λευκάδα, Αθήνα, Πάτρα, Μεσολόγγι!!!) και οι αθλητές ξεπέρασαν τους 60!...


    Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και τα προγνωστικά έδιναν και έπαιρναν ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως συμμετείχαν και αθλητές-ονόματα που πρωταγωνιστούν σε ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ κάθε χρόνο (Καλισσώρας, Κουδούνας).
     Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Kentucky αποτελούμενη από τους Μητσοβίτη Δ, Παπαρίζο Ι, Λαδά Γ, Μητσάνη Ι και Παπαρίζο Σ
     Νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο Μισσιώνης απ' την ομάδα Oklahoma και στο διαγωνισμό ελ. βολών ο Λασκαράτος απ' την ομάδα Illinois.
    Η προσπάθεια αυτή του Συλλόγου χαιρετίστηκε με κολακευτικά σχόλια απ' τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους, διότι ήταν μια ανεξάρτητη κίνηση η οποία έμεινε προκλητικά αβοήθητη από το δήμο Ξηρομέρου και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι με την ευχή μιας ανάλογης ή ακόμη καλύτερης διοργάνωσης!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο