Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή στη Σοφία Γιαννακά, απέστειλε η σύνοδος των προέδρων των ΤΕΙ Ελλάδας





   Ευχαριστήρια επιστολή στην Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Σοφία Γιαννακά, εισηγήτρια στο νομοσχέδιο για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση που ψηφίστηκε πρόσφατα στη βουλή, απέστειλε η σύνοδος των προέδρων των ΤΕΙ Ελλάδας. Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής...


Αγαπητή κ. Γιαννακά
     Εκ μέρους της αντιπροσωπείας της Συνόδου των Προέδρων των Τ.Ε.Ι. της χώρας, η οποία είχε αναλάβει των ρόλο να ενημερώσει τους κ. κ. Βουλευτές για τις προτάσεις μας επί του σχεδίου νόμου για τα Α.Ε.Ι., σας εκφράζουμε τις πλέον θερμές  και ειλικρινείς ευχαριστίες  για τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκατε τα ζητήματα κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ιδίως μάλιστα ως εισηγήτρια του νομοσχεδίου.
      Η ευρύτητα τις πολιτικής σας σκέψης να  δέχεστε  κριτικά τις απόψεις χωρίς προκαταλήψεις  και αποκλεισμούς, αλλά με ευρύτητα και Ευρωπαϊκή προοπτική  είναι στοιχεία τα οποία σας διέκριναν και κέρδισαν  την εκτίμηση μας.
       Ιδιαίτερα, θέλουμε να σταθούμε στα δύο κρίσιμα ζητήματα  των τροπολογιών που ζητήσαμε στα άρθρα  4 του 39 του σχεδίου νόμου και τα οποία εάν εγένοντο  δεκτά η Ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση σήμερα θα ήταν πλουσιότερη και θα αντιμετώπιζε αποτελεσματικότερα τις Κοινωνικές και Αναπτυξιακές προκλήσεις .
      Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον η Σύνοδος  θα έχει τη χαρά και πάλι να συνεργαστεί μαζί σας για την  επιτυχία των Στόχων μας που είναι ολοφάνερο ότι  εντάσσονται στην Ευρωπαϊκή  πρακτική και δεν είναι θέματα φτηνής πολιτικής ή μαξιμαλιστικών τάσεων. 

 Με εξαιρετική εκτίμηση
Για την Σύνοδο Προέδρων  ΤΕΙ:
Σωκράτης  Καπλάνης, Πρόεδρος ΤΕΙ Πάτρας
Δημήτρης  Νίνος, Πρόεδρος, ΤΕΙ Αθήνας
Παύλος Καρακολτσίδης, Πρόεδρος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Ευάγγελος Στεργίου - Πολίτης, Πρόεδρος ΤΕΙ Μεσολογγίου
Γρηγόρης Γκίκας, Πρόεδρος ΤΕΙ Ηπείρου   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο