Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

«Λουκέτο» στο Τελωνείο Αστακού

Νέο πλήγμα για το Ξηρόμερο: Έκλεισε από την προηγούμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011, το Τελωνείο Αστακού

   Ακόμα μια "μεταρρύθμιση" έρχεται να υποστεί το Ξηρόμερο με το κλείσιμο του Τελωνείου Αστακού από την προηγούμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011, που άρχισε η εφαρμογή του οικονομικού «Καλλικράτη». Το τελωνείο έκλεισε στα πλαίσια του "εξορθολογισμού" και της περιστολής δαπανών και οι αρμοδιότητές του συγχωνεύονται και περιέρχονται σε άλλες υπηρεσίες... 

      Γεγονός όμως είναι ότι το Τελωνείο του Αστακού κλείνει και μια δραστηριότητα παύει να υπάρχει για την Πόλη και για το Δήμο Ξηρομέρου με όλες τις συνέπειες που είναι αυτονόητες.
         Ειδικότερα και σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου αναστέλλεται η λειτουργία του 50 υποδιευθύνσεων και τμημάτων τελωνείων.
      Οι συγχωνεύσεις αυτές αφορούν μεταξύ άλλων στα τελωνεία Αθηνών, Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, Ναυπλίου, Διεθνούς Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», Λαυρίου, Πατρών, Θηβών, Δράμας, Ελευσίνας, Ρόδου, Αλεξανδρούπολης, Βέροιας, Νέας Ορεστιάδας, Χαλκίδας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Κακαβιάς, Ευζώνων, Μυτιλήνης, Ξάνθης, Κατερίνης, Χανίων, Χίου κλπ.
     Οι αρμοδιότητες στα περισσότερα από αυτά περιέρχονται στους προϊσταμένους των τελωνείων ή σε άλλα τμήματα των ίδιων τελωνείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο