Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 2011: Το γλέντησαν με την Ξηρομερίτικη ψυχή τους!

     Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Παπαδάτου.
    Φέτος διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παπαδαταίων Αθήνας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»,  την Ποδοσφαιρική ομάδα «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Παπαδάτου με τη συνεργασία των  Παπαδαταίων του Αγρινίου.. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.. στις 13 και 14 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού.
          Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 13 Αυγούστου με καλλιτεχνική παράσταση με κλόουν, ζογκλέρ και μάγο. Τα παιδιά πέρασαν μια όμορφη βραδιά συμμετέχοντας στο εκπληκτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι «Ηθοποιοί» Ελένη Καρβέλη και Νίκος Αξιώτης.
          Τη Κυριακή 14 Αυγούστου παραμονή της Παναγίας πραγματοποιήθηκε η  καθιερωμένη πλέον κάθε χρόνο μουσική Βραδιά με την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου. 
     Η βραδιά ξεκίνησε με το τραγούδι του Βασίλη Παπαδογιώργου «ΞΗΡΟΜΕΡΟ» το οποίο συγκίνησε όλους. Οι  μελωδίες της ορχήστρας  με την ποικιλία των τραγουδιών ξεσήκωσαν τον κόσμο που  χόρεψε και τραγούδησε μέχρι πρωίας.
        Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από το Γιώργο Δημητρουλή, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παπαδαταίων του Αγρινίου.
        Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παπαδαταίων Αθήνας Δημήτρης Στεργίου καλωσόρισε και αυτός τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη στήριξη στο Σύλλογο και ανέφερε ότι αυτή σας η στήριξη μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες για το χωριό μας. 
       Κατόπιν μίλησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Παπαδάτου Χρήστος Τολιάς, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο, αλλά ειδικότερα και ονομαστικά όσους βοήθησαν οικονομικά αλλά και όσους ακολουθούσαν την Ομάδα για να ανέβει κατηγορία και ζήτησε την στήριξη  για τη καινούργια χρονιά ώστε να πάει ακόμα καλύτερα.
          Οι εκδηλώσεις αυτές, που σκοπό έχουν την συνεύρεση των χωριανών, δίνουν την ευκαιρία να είναι πλέον οι μέρες αυτές του Αυγούστου κάτι που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία όλοι οι Παπαδατιώτες για να βρεθούν στο χωριό τους. Η προσέλευση των Παπαδαταίων & φίλων του Συλλόγου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
          Το επιβλητικό πανό που τοποθετήθηκε από τους διοργανωτές στη πλάτη της εξέδρας, με την τεράστια φωτογραφία του χωριού, αλλά και ο φωτιζόμενος αιωνόβιος πλάτανος, ενθουσίασαν τους χωριανούς και φίλους.
         

          Τις  εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους:  Ο Βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου, Αποστόλης Γαλαζούλας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου, Παναγιώτης Γαζέτας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:  Παναγιώτης Τζαχρήστας, πρώην Δήμαρχος Φυτειών, Ευθυμία Καραπάνου, Σπύρος Λυμπεράτος, Ζώης Μητσάνης, Παντελής Ψηλός και ο Μάκης Βότσης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ξηρομέρου.  
   Οι τοπικοί Σύμβουλοι Δ. Δ. Παπαδάτου, Κων/νος Δημητρουλής,  Χρήστος Τολιάς. Ο πρώην Δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Βραχάς. Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κωνωπίνας Νώντας Τσαμποδήμος. Από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ.  ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Κοθρούλας. Ο επίτημος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων  Κώστας Γεωργούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Βασίλης Σκούρτας και το μέλος Λάμπρος Τσαμποδήμος, από το  Σύλλογο Αετινών Αθήνας ο Γρηγόρης Κουτσογιάννος, από το Σύλλογο  Φυτειωτών ο Ταμίας Ζώης Κουτσομπίνας και ο Έφορος Δημ. Σχέσεων Βαγγέλης Αποστολάκης, από το Σύλλογο  Προδρομιτών ο Δημήτρης Κατσαρομήτσος και ο Μάκης Κατσαρομήτσος, Ο Αντιπρόεδρος  της Ομοσπονδίας βυτιοφόρων Ελλάδος Νίκος Τολιάς, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παπαδάτου Δήμος Κόκκαλης και ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νέων Αγροτών Γιάννης Ζαφείρης.Δεν υπάρχουν σχόλια: