Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Δήλωση Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ



   Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε τη δήλωση που ακολουθεί:
«Η ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ αποτελεί κάθε χρόνο, τη στιγμή του απολογισμού για χιλιάδες...


    ..νέες και νέους που διεκδικούν τη θέση τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 
    Απευθύνω εγκάρδια συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες υποψηφίους της Δυτικής Ελλάδας. Η ακαδημαϊκή ζωή τους περιμένει και οι ίδιοι οφείλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής τους.
        Ταυτόχρονα απευθύνω θερμό χαιρετισμό στα αγόρια και στα κορίτσια από όλη τη χώρα που επέτυχαν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Περιφέρειάς μας. Στη Δυτική Ελλάδα εκτιμάμε τη γνώση και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ μας αλλά και στο πλευρό των φοιτητών και των σπουδαστών μας.
          Για τους νέους που φέτος δεν τα κατάφεραν όπως θα ήθελαν, νοιώθω την  ανάγκη να σημειώσω ότι ολόκληρη η ζωή βρίσκεται μπροστά τους. Ας αποτιμήσουν με ηρεμία τις προοπτικές τους και ας κάνουν τις επιλογές που τους ταιριάζουν. Το μέλλον δεν είναι μια μόνο στιγμή και ούτως ή άλλως τους ανήκει εξ ολοκλήρου.
          Εύχομαι, τέλος, σε όλες και όλους τους νέους πρωτοετείς, να έχουν μια γόνιμη ακαδημαϊκή χρονιά και να θέσουν τα θεμέλια για την κατάκτηση της γνώσης που θα αποτελέσει τον πλούτο και το κεφάλαιο για ολόκληρη τη ζωή τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο