Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Συνάντηση Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Θανάση Κασόλα με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην Πάλαιρο


Η Υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε την Πάλαιρο

Τί ειπώθηκε σε συνάντηση με τον δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην Πάλαιρο, ύστερα από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Λευκάδα και στο Μεγανήσι.....

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος ανέπτυξε την στρατηγική και τον σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ εξέθεσε στην Υπουργό τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμος σ’ αυτόν τον τομέα.

Από την πλευρά της η Υπουργός, τόνισε ότι έχει εντοπίσει τη δυναμική που έχει η Πάλαιρος και γενικότερα ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας στον τομέα του τουρισμού και τόνισε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή του Δημάρχου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, η Υπουργός, παράλληλα εξέφρασε την πρόθεσή της να παρέχει στήριξη, ώστε να ενταχθεί η περιοχή σε διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα αρμοδιότητας του Υπουργείου της και για τον σκοπό αυτό θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Τουρισμού.

agriniopress

12 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑ ΘΑΝΑΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η κυβέρνηση που μας φροντίζει καθημερινά, θα περάσει από τον δικό τους άνθρωπο. Λογικό. Όλα τα εκλεγμένα στελέχη της Δημοτικής αρχής, υποστηρικτές του Κυριάκου είναι. Όλα όμως! Και μπράβο τους που δε το κρύβουν! Πάμε δυνατά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιστα, τώρα που έχουμε ευρωεκλογές είναι όλοι στην γύρα για ψήφο. Θα πάτε στην πρωτεύουσα και αν τους ξαναδείτε να μου γράψετε.Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα φίλοι μου είναι ατελείωτη. Δεν θα πάρεις καμία βοήθεια από κανέναν τους.Θα περάσει η πενταετία και δεν θα κάνετε τίποτα. Στην Ελλάδα ζούμε. Τα μάθαμε ποιά. Αντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν για έναν καλύτερο δήμο με πρόοδο και ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη είστε εμπαθής απέναντι στο δήμαρχο ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί απο τη μέρα που ανέλαβε σε 2 χρόνια θα δείτε τα αποτελέσματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπουργός τουρισμού είναι.
    Τι να κάνει στ ΒΌΝΙΤΣΑ.ο κάρυ πήγε τ Βόνιτσα 30 χρόνια πίσω τουριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δήμος έμεινε πολλά χρόνια πίσω όσον αφορά τον τουρισμό(θαλλάσιο,ορεινό,θρησκευτικό κ.α.) όμως τώρα πήρε μπροστά για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά θα δούμε και αυτούς τώρα.Υπομονη.Σμα κοντά τα Γιάννενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΔΡΙΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο