Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Χρήστος Μπόνης : Tο Αστακιώτικο Κομμωτήριο της Αθήνας


Νέα Σμύρνη -Συνωστισμός τηλεοπτικών καναλιών παρατηρείτε κάθε φορά που γίνεται άρση των περιοριστικών μέτρων για τον COV και συμπεριλαμβάνονται τα κομμωτήρια. Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις του τηλεοπτικού sky (μάλιστα δυο φορές) σειρά είχε την περασμένη Δευτέρα το MEGA.....

Προφανώς εννοούμε το κομμωτήριο της Αστακιώτισας Γκέλυς Ταπραντζη και της συνεταίρου της Ελένης Γένη!!!!
Το να επιλέγετε ένα χώρος εργασίας από τα τηλεοπτικά κανάλια και μάλιστα του βεληνεκούς ΣΚΑΙ και MEGA δεν θεωρείται τυχαίο.
Άντε και στην εμφάνιση του τηλεοπτικού σταθμού του CNN να διοργανώσει εκδρομή για να φτιάξουμε κλίμα











23 σχόλια:

  1. κ. Μπόνη Χρήστο εσύ ζήσε στο τηλεοπτικό σου κόσμο. μήν ζείς τον πραγματικο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς θεού ρε παιδιά !!υπαρχουν και άλλες επιχειρήσεις συντοπιτών μας ένα καρό μαγαζιά αλλά δεν βλέπω καμία διαφήμιση ,έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Μπόνη μήπως μπορείτε να μάθετε, μιας και υποστηρίζετε τους Αστακιώτες και έχετε τις διασυνδέσεις σας ,πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια? Μια διέξοδο είχαμε στον Αστακό Σ ένα οργανωμένο γυμναστήριο 5×5 και είναι κρίμα που παραμένει κλειστό. Επιπλέον είναι κρίμα που δεν γίνεται καμμία αναφορά. Φροντίστετο παρακαλώ .Ξέρουμε ότι έχετε τη δύναμη και τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αθλητισμός καλός είναι αλλά είδες τι έγινε με κάτι "σιχαμερούς"

      Διαγραφή
  4. ΑΧ ΘΑ ΠΑΛΑΒΩΣΩ.....
    ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ
    ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΩΝ
    ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
    ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΛΠ
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ......ΓΙΑΤΙ?
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Η ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ Η ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρ Χ. Μπόνη νομίζεις ότι ο σκεπτόμενος κόσμος βλέπει συνέχεια τηλεόραση και τα κανάλια ?
    αΐ μυαλό που έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ. ΧΡΉΣΤΟ γενικό σχόλιο : η πραγματική αξία δέν αλλάζει
    ούτε με την διαφήμιση οϋτε με την φήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστο καλό είναι να προβάλλεται οποιαδήποτε δραστηριότητα γίνεται στον τόπο που γεννήθηκες και όχι κατ' επιλογή ή κουτσουρεμένη. Είναι άδικο. Εσύ μπορείς να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε φιλε 11.24 Δυο σχολια
    1ον... Εχω κανιε ουκ ολιγα αφοερωματα οχι μονο σε Αστακιωτες αλλα και συγχωριανους μας(Βλεπε αλλαντοπωλειο Ζαρκαδουλα )
    2ον προτεινε μου εσυ καποιους αλλους Αστακιωτες με αναλογους ειδους επιχειρηματικες δραστηριοτητες και εγω εδω ειμαι.
    Μου προξενει ομως εντυπωση το πως ενα απλο θεματακι οπου προβαλουμε μια Αστακιωτισα ευσι δειχνεις τοση εμπαθεια , εκτος και αν εισαι εμπθης απεναντι μου και βρηκες αφορμη να μου την πεσεις μεσω τριτων .ΠΑΝΤΩς ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΠΙΟ ##ΚΟΜΨΟ## ΤΡΟΠΟ
    Αναμενω μεσα στις επομενες ημερες τον καταλογο των Αστακιωτων.Προφανως θα εισαι υπολογος και θα εκτεθεις αν δεν αναλβεις την ευθυνη να με ενημερωσεις.Μην ξεχανς οτι οσοι διαβαζουν αυτα τα σχολια το IQ τους ειναι αρκετα ικανοποιητικο να αντιληφθουν πολλα
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ


    Οταν αποφασισεις να κοψεις τα ##μουσια σου# θα σου το προεσφερω δωρεαν το ξυρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπητε φιλε των 8.50 ευχαριστως να μαθω ποτε θα ανοιξουν τα γυμναστηρια αλλα γιατι πρεπει να αγαπω του Αστακιωτες για να μαθω την αρση του περιορισμου για τα γυμναστηρια;;.
    Εκτος και αν το μοναδικο γυμναστηριο τουλαχιστον στην Αιτωλ.νια το εχει Αστακιωτης

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε 9.41 Τηλεοραση και καναλια ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ !!!!!Οταν βλεπεις τηλεοραση βλεπει και τα καναλια -Διαφορετικα τουλαχιστον στην σημερινη εποχη δεν μπορει να συμβει--αΐ μυαλό που έχεις.!!!!!
    Τωρα δηλ το 90% που βλεπει καναλια και τηλεοραση ειναι μη υγειως σκεπτομενο;;; Διοτι μαλλον αλλα ηθελες να γραψεις(πιθανον για ειδησεις) και αλλο εγραψες !!!!αΐ μυαλό που έχεις.
    Ερωτηση εσυ απο ποτε εχεις να δεις τηλεοραση και καναλια ;;;Προσεξε την απαντηση σου γιατι θα θεωρεις μη υγειως σκεπτομενος
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο νομίζω λιγότερο χρόνο στην τηλεόραση τόσο καλλίτερη όραση.
      βλέπω 15 λεπτά ειδήσεις, τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου,
      λιγο αθλητικά.Και καθόλου διαφημίσεις στην τηλεόραση.

      Διαγραφή
  11. Καταρχάς ήρεμα κύριε Μπονη ,θες κατάλογο ;Να σε ενημερώσω ότι πρόσφατα η ΕΡΤ έδειξε το κρεοπωλείο της οικογένειας Σκουτέρη στον Πειραιά μιας αξιέπαινης προσπάθειας των παιδιών τους που έχουν το μαγαζί και του πατέρα τους που έχει επίσης κρεοπωλείο στον Αστακό !Δεν είδα όμως να έδειξες κάτι !απο εξυπνάδες καλά πάμε κατά τα αλλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είμαι από Αστακό, αλλά είμαι πελάτης στην Αθήνα καί στις τρεις επιχειρήσεις πού αναφέρονται πιο πάνω, όλοι είναι νέοι άνθρωποι πού δουλεύουν σκληρά 15 ώρες τό 24ωρο σκληρά για να σταθούν στα πόδια τους, τό ότι βοήθησε ο Μπόνης για να διαφημίστουν δε νομίζω να έκανε κανένα έγκλημα, αντιθέτως καλό είναι για για κάθε νέο παιδί πού ξεκινά μια δουλειά σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να έχει την υποστήριξη όλων μας με οποιονδήποτε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είμαι από Αστακό,αλλά είμαι πελάτης κστην Αθήνα καί στις τρεις επιχειρήσεις πού αναφέρονται πιο πάνω, και έχουν διαφημηστει μέσω τηλεόρασης, όλοι είναι νέοι άνθρωποι πού δουλεύουν 15 ώρες τό 24ωρο για να ανταπεξέλθουν στην επιβίωση της επιχείρησης τους, νομίζω όλοι όσο μπορεί ο καθένας μας να βοηθά την οποία προσπάθεια κάνει ένας νέος άνθρωπος για την επιβίωση τού μέσω ενός ξεκινήματος,δεν θεωρώ "έγκλημα"ότι ο συνχωριανο σας ο Μπόνης λόγω των γνωριμιών τού βοήθησε να προβληθεί το ξεκίνημα των ανθρώπων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρια σχολια και κλεινω  εντελως το θεμα
    1ον  4.04  
    Υπέδειξε μου εναν Αστακιωτη με παρεμφερη επαγγελμα και τοτε τα να τα πουμε ..Για να φρεσκάρω την μνημη σου(και το εννοω με πολυ καλη διαθεση και οχι προσβλητικη) οταν χρειαστηκε να παιξει ενα θεμα στην Αθηνα που ειχε θεμα το ταξι  το μοναδικο ρεπορταζ που εκανα ηταν το Ταξι του Γιαννη Κριθυμου και μαλιστα με τον ιδιο, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και κανενα αλλο ταξι για να μην υπαρχει δευτερη επιλογη
    2ον//11.56//
    Το κρεοπωλειο Σκουτερη  το τίμησα και το ανεβασα την ημερα των εγκαινιων του εκτενεστατα..Μαλλον δεν εχεις αντιληφθει κατι, διοτι ο στοχος σου ειναι να ασκεις κακοβουλη κριτικη. χωρις το μυαλο σου να δουλευει Η προβολη του συγκεκριμενου κομμωτηριου εγινε και γινεται διοτι στην διαρκεια της πανδημίας το συγκεκριμενο επαγγελμα ανεσταλη τρεις φορες και αντιστοιχες ανοιξε παλι.Ο λογος της προβολης ειναι ακριβως αυτος  Η επανεκινηση!!! Προφανως που να αντιληφθεις ενα τοσο απλο επιχειρημα   Τα κρεοπωλεια δεν ανεσταλησαν ποτε !!!. Θα ερθει ομως η στιγμη που θα γινει η αναλογη προβολη οταν θα εχει σχεση το καθημερινο ρεπορταζ με κρεοπωλεια .
    3ον και κλεινω
      Το τι θα επιλεξω  για το ρεπορταζ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ-Αλλοιμονο αν ξεκινουσα  γκαλοπ στον Αστακο η στην Αθηνα για το τι θα προβαλλω. Ο κρεοπωλης αν θα ετοιμασει 50 μπριζολες για να προσφέρει στο πελατολογιο του ειναι επιλογη δικη του, ο ιχθυεμπορας αν θα επιλεξει να εχει 5 η 6 τελαρα γαυρο προς πωληση ειναι επιλογη δικη του. ο ρεπορτερ αν θα επιλεξει να προβαλλει ενα κομμωτηριο ειναι επιλογη δικη του. Απέβαλε την χολη που σταζεις καθημερινα Και ναι μεν εμενα προσπαθεις να στοχοποιησεις  αλλα δεν αντιλαμβανεσαι οτι ετσι δημιουργεις ενα προβλημα σε ενα συμπατριωτη μας με το να τον υποτιμας η να τον θιγεις εστω και εμεσα (μιλω για την Αστακιωτισα την Γκελυ)
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ξεχασα απο την βιασυνη μου να απαντησω και σε ενα αλλο φιλο που με ρωτα να τον ενημερωσω για τα γυμναστηρια
    Οι πληροφοριες που μαζεψα ειναι οι εξης
    15/ Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η συζήτηση για την εστίαση η οποία όμως προσδιορίζεται προς το τέλος Φεβρουαρίου με πολλες πιθανοτητες στα μέσα Μαρτίου
    Σε ό,τι αφορά σε γυμναστήρια και άλλους κλειστούς αθλητικούς χώρους, πριν από τον Μάρτιο δεν προβλεπετε τιποτε και παντως με την ελπιδα οτι θα εχουν μειωθει σε καθοριστικο βαθμο τα κρουσματα
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χ. Μπονης...μεγαλη γλώσσα 😉🍭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι ντροπή να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα για μία προβολή για μια καινούρια επιχείρηση που προσπαθει κάτω από αυτές τις συνθήκες να σταθεί και να στηριχθεί... είναι ντροπή νά γίνεται τέτοια επίθεση σε ένα φωτό ρεπόρτερ πού αυτός έχει αποδείξει πολλές φορές μάλιστα ότι είναι εκεί σε κάθε μαγαζί από πατριώτη τού και φυσικά το προβάλει με τόν φωτογραφικό του φακό παντού.. Αλλά προφανος κάποιοι δεν αντέχουν να βλέπουν τούς συνανθρώπους τους και πατριώτες τους να δημιουργούνται και να εξελίσσονται... Μπράβο Χρήστο Μπόνη για όλα όσα κάνεις για την πατρίδα σου τους πατριώτες σού και τον όμορφο μας Αστακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7:52 έχει διάθεση και βοηθάει το τόπο του.Και γιατί όχι ο κος Χρήστος Μπόνης να μην βάλει και υποψηφιότητα για δήμαρχος ?
    ήταν καλύτεροι οι άλλοι για δήμαρχοι Γαλούνης, Τζαχρήστας, Λύτρας, Στάϊκος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κ. Μπόνη ευχαριστώ θερμά διότι η ενημέρωση σχετικά με τα γυμναστήρια ήταν στο σκοτάδι. Τουλάχιστον μου έδωσες ένα πλάνο, όχι θετικό βέβαια αλλά δεν φταίς εσύ για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο σε όλους τους νεους που προσπαθούν με πολλές ώρες δουλειάς και κάτω από αυτές τις συνθήκες να παλεύουν για την επιχείρησή Μπράβο στο Χρήστο Μπόνη που προβάλλει μία πατριώτισσα του όπως έχει κάνει παλιότερα και με άλλες επιχειρήσεις. όπως καιμε τα καθήκοντα ως πρόεδρος στο σύλλογο απανταχού Αστακιωτων που προσπαθεί κάθε φορά να βάλει ένα λιθαράκι για το καλό αυτού του τόπου. όσο για κάποιους κακόβουλους που δεν έχουν να πουν καλή κουβέντα ποτέ και για κανέναν για ανθρώπους που δουλεύουν 13 και 14 ώρες και που είναι δικαίωμά τους αν θα φέρουν κανάλια ή πώς θα κάνουν προβολή στην επιχείρησή τους με οποιοδήποτε τρόπο το μόνο που έχω να τους πω είναι να κάτσουμε στην καφετέρια να πιουν το καφεδάκι τους και να αγναντεύουν το γιαλό όπως έχουν μάθει να το κάνουν χωρίς ελπίδες χωρίς όνειρα χωρίς δημιουργικότητα γιατί αν την είχαν θα είχαν καταλάβει πως είναι να στηρίζεις μία επιχείρηση και χωρίς επώνυμη τοποθέτηση για τα σχολεία τους.. τόσο τους κόβει τόσα κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο