Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Αναβλήθηκε η κηδεία, τι καταγγέλλει η σύζυγός του


Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα, υποστηρίζει ότι υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα του συζύγου της.....
Σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, η κυρία Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη αναφέρει ότι «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέσουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας». 

«Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη», καταλήγει η επιστολή της κυρίας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη. 

Σημειώνεται ότι ενώ είχε ανακοινωθεί ότι η κηδεία του θα γινόταν αύριο Τετάρτη στο νεκροταφείο του Παπάγου, αργότερα έγινε γνωστό ότι η οικογένειά του την ανέβαλε. 

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η αιτία θανάτου -Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση 

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας εντόπισε και κακώσεις στην πλάγια αριστερή πλευρά του λαιμού από θλων και τέμνον όργανο -πιθανόν από την προπέλα της εξωλέμβιας μηχανής του φουσκωτού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, συνεπακόλουθο ήταν ο πνιγμός. 

Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί ο πρώην υπουργός έμφραγμα, ωστόσο ίσως από κάποιο λιποθυμικό επεισόδιο (κάτι που δεν μπορεί να διαπιστωθεί) να έπεσε στο νερό και η προπέλα να του προκάλεσε κακώσεις στο κεφάλι και στον λαιμό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας. 

Νωρίτερα, είχε εντοπιστεί το φουσκωτό σκάφος του προσαραγμένο κοντά στη νησίδα Ασπρονήσι. Η μηχανή του σκάφους δούλευε κανονικά, ενώ στο εσωτερικό του φουσκωτού βρίσκονταν δύο ψαροντούφεκα. 

Η επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό του πρώην υπουργού ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής με τη συμμετοχή δύο πλωτών και ιδιωτικών σκαφών, ενός ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού και ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Είχε προηγηθεί επικοινωνία της συζύγου με τις λιμενικές Αρχές, κατά την οποία ενημέρωσε ότι αγνοείται. 

Πηγή: iefimerida.gr

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο