Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Κλήρωση για δύο οργανικές θέσεις στην ειδικότητα Δημόσιας Υγείας-Κοινωνικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, Άγιος Ανδρέας


Εγκρίθηκε από το υπουργείο Υγείας η μετατροπή δύο οργανικών θέσεων ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, που είχαν συσταθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Άγιος Ανδρέας» για πλήρη άσκηση, στην ειδικότητα Δημόσιας Υγείας-Κοινωνικής Ιατρικής......
Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει έπειτα από κλήρωση, εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος του αριθμού των θέσεων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Π.Π. Γερμανού 98, Πάτρα, Ισόγειο, Γραφείο 1), από 01-02-2021 έως και 15-02-2021. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 και ώρα 9.00 το πρωί, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, ενώπιον Επιτροπής που θα συγκροτηθεί με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιου για θέματα υγείας, Χαράλαμπου Μπονάνου. 

Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι γιατροί που πληρούν τις προϋποθέσεις τοποθέτησης-πρόσληψης. Επίσης, οι γιατροί που έχουν υποβάλλει αιτήσεις για τη συγκεκριμένη ειδικότητα σε άλλα Νοσοκομεία (εάν δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησής τους) και με τον όρο ότι εφόσον εξαχθούν με επιτυχή σειρά, θα ακυρωθούν οι αιτήσεις τους στα άλλα νοσοκομεία, ενώ δεν ακυρώνονται εφόσον δεν αναδειχθούν υποψήφιοι από την κλήρωση και το είχαν ρητά δηλώσει κατά την κατάθεση της αίτησης. 

Η κλήρωση αφορά όλους όσοι υποβάλλουν αίτηση, ενώ όσοι από αυτούς δεν αναδειχθούν για κάλυψη των θέσεων με την σειρά που κληρώθηκαν διαμορφώνουν τη νέα σειρά προτεραιότητας με την προϋπόθεση ότι πριν την κλήρωση θα έχουν δηλώσει εγγράφως το ενδιαφέρον τους να παραμείνουν στη νέα σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο