Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΒΟΛΙΩΤΩΝ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Π Ε ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

.......

10 σχόλια:

  1. Τα έχει αναλάβει όλα ο Αντιδήμαρχος Κώστας χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα μην ανησυχείτε εκ των υστέρων τρέχει με συμπάθεια κ
    συμπονια να σας συμπαρασταθεί για τις ζημιές των σπιτιών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν κλεινατε τα ρεματα,δεν θα είχατε πρόβλημα. Όπως τα κλεισατε σιγά σιγά έτσι ανοίξτε τα παλι. Δεν γίνεται "σήμερα" να τα κλείνετε και "αύριο" να διαμαρτυρεστε ότι πνιγοσαστε. Είμαστε όλοι γνωστοί και ξέρουμε καλά τι γίνεται. Καλύτερα να δυσανασχετείτε και να δυαμαρτυρεστε και την ώρα που τα κλείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κ ΠΟΥ ΜΠΑΖΟΣΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΛΙΟΣΤΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ Η ΜΗΧΑΝΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχουν συμβόλαια για το μπαζομενο ρεμα και το γεφύρι και αφτα που σας δείχνουν είναι αλανταλον είναι ψεφτοσυμβολαια υπαρχουν χάρτες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά γιαφτο το ρεμα μαζεύτηκαν πανω απο 50 υπογραφές και προτοκοληθηκαν στο ΔΗΜΟ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ για οτι γεινι αφτη ΕΧΟΥΝ εφθηνη μην ανχοναιστε υπαρχουν νόμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5:56 ΤΟ ΡΕΜΑ ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΠΑΖΟΣΕ ΟΧΙ ΠΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΟΝΕΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗΣΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγάλτε ολλα τα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το δασυλιο το ΕΧΟΥΝ καταπατήσει κάντε μια βόλτα και θα δείτε το ΕΧΟΥΝ περιφραγμένο κόψανε ολλα τα πευκα βάλανε ελιές αφτη είναι η κατάντια του αστακου δεν δουλεύει καμια δημοσεια υπερησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να επέμβει ο εισαγγελέας για το μπαζομενο ρεμα διότι θυμασται τι έγινε στο ΜΑΤΙ με τα καιρικα φαινομενα δεν τα βαζει ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο