Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΒΟΛΙΩΤΩΝ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Π Ε ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

.......

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα έχει αναλάβει όλα ο Αντιδήμαρχος Κώστας χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα μην ανησυχείτε εκ των υστέρων τρέχει με συμπάθεια κ
συμπονια να σας συμπαρασταθεί για τις ζημιές των σπιτιών μας

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν κλεινατε τα ρεματα,δεν θα είχατε πρόβλημα. Όπως τα κλεισατε σιγά σιγά έτσι ανοίξτε τα παλι. Δεν γίνεται "σήμερα" να τα κλείνετε και "αύριο" να διαμαρτυρεστε ότι πνιγοσαστε. Είμαστε όλοι γνωστοί και ξέρουμε καλά τι γίνεται. Καλύτερα να δυσανασχετείτε και να δυαμαρτυρεστε και την ώρα που τα κλείνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ ΠΟΥ ΜΠΑΖΟΣΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΛΙΟΣΤΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ Η ΜΗΧΑΝΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν συμβόλαια για το μπαζομενο ρεμα και το γεφύρι και αφτα που σας δείχνουν είναι αλανταλον είναι ψεφτοσυμβολαια υπαρχουν χάρτες ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιαφτο το ρεμα μαζεύτηκαν πανω απο 50 υπογραφές και προτοκοληθηκαν στο ΔΗΜΟ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ για οτι γεινι αφτη ΕΧΟΥΝ εφθηνη μην ανχοναιστε υπαρχουν νόμοι

Ανώνυμος είπε...

5:56 ΤΟ ΡΕΜΑ ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΠΑΖΟΣΕ ΟΧΙ ΠΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΟΝΕΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗΣΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε ολλα τα σχολια

Ανώνυμος είπε...

Το δασυλιο το ΕΧΟΥΝ καταπατήσει κάντε μια βόλτα και θα δείτε το ΕΧΟΥΝ περιφραγμένο κόψανε ολλα τα πευκα βάλανε ελιές αφτη είναι η κατάντια του αστακου δεν δουλεύει καμια δημοσεια υπερησια.

Ανώνυμος είπε...

Να επέμβει ο εισαγγελέας για το μπαζομενο ρεμα διότι θυμασται τι έγινε στο ΜΑΤΙ με τα καιρικα φαινομενα δεν τα βαζει ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?