Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Αμετανόητος ο προπονητής – «Είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της»


Ερωτευμένος ακόμη και σήμερα με την νεαρή αθλήτρια που κατηγορείται ότι βίασε, στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, φέρεται να δηλώνει ο κατηγορούμενος προπονητής......
Ο 38χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί με μια επιχείρηση-αστραπή ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας, στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία του βιασμού επιμένοντας στους ισχυρισμούς του ότι είχε ερωτική σχέση με την αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, η οποία σήμερα είναι 21 ετών. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατυπώνει τις θέσεις του σε πολυσέλιδο υπόμνημα, φέρεται να κάνει λόγο για συναίνεση της ανήλικης αθλήτριας τοποθετώντας τα γεγονότα, περίπου, ένα χρόνο αργότερα απ’ ότι εκείνη τα περιγράφει στην καταγγελία της. 

Ωστόσο, όπως σημείωναν νομικοί κύκλοι όσον αφορά στην ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου είτε οι πράξεις που του καταλογίζονται έγιναν ενώ η ανήλικη ήταν 12 είτε 13 ετών, αυτή παραμένει ίδια για εκείνον. 

Στο πλευρό του κατηγορούμενου προπονητή βρίσκονται οι γονείς του οι οποίοι κατέθεσαν στην ανακρίτρια ως μάρτυρες υπεράσπισης. 

Μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή όχι του 38χρονου κατηγορούμενου. 


agriniopress

1 σχόλιο:

  1. Α ρε τσουκανισμα που θέλει ο ανώμαλος θα καλό περάσει στην στενή, τέτοια παλικάρια τα περιποιουνται δεόντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο