Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Κορωνοϊός: Σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Αστακό τα κρούσματα της Παρασκευής στην Αιτωλοακαρνανία


Φωτογραφία αρχείου

Έξι κρούσματα αφορούν αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος πλοίου στο Πλατυγιάλι.......

16 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται στην επιδημιολογική έκθεση της Παρασκευής, 29ης Ιανουαρίου του ΕΟΔΥ για την Αιτωλοακαρνανία, με την περιοχή να επιστρέφει ξανά σε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων μετά από τέσσερις ημέρες.

Τέσσερα κρούσματα εντοπίζονται στο Αγρίνιο και τέσσερα ακόμη στο Μεσολόγγι, με βάση τα επίσημα στοιχεία. Δύο κρούσματα καταγράφονται στην περιοχή του Αστακού ενώ τέλος έξι κρούσματα αφορούν αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος ρυμουλκού πλοίου το οποίο ελλιμενίστηκε στο Πλατυγιάλι.

agriniopress

6 σχόλια:

  1. Τα κρούσματα που είναι στον πρόδρομο ξηρόμερου γιατί δεν τα λέτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κρούσματα που είναι στον πρόδρομο ξηρομερου γιατί δεν τς λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κρούσματα στον αστακό είναι αρκετά τελικά. Ελπίζω μιας κ δεν γίνονται γνωστά τα άτομα τουλάχιστον να τηρούν υπεύθυνη στάση τηρούν τα πρωτόκολλα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά τώρα που ανοίγουν κ τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν πολλά ύποπτα κρούσματα στον αστακό και τις γύρω περιοχες, πρέπει όλοι να κάνουν το τεστ και να αφήσουν την κριτικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφόσων υπάρχει κρούσμα στον Πρόδρομο ακόμη καί ο πιο δύσπιστος και αρνητής μάσκας έναντι του κορονοειου επιβάλλεται να συνεχιστεί με την υπάρχουσα κατάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόδρομος ή πρωτεύουσα , μεγάλο καημό έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο