Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Συνεχίζει τις επαφές με τα σώματα ασφαλείας της Π.Δ.Ε η Βοηθός Περιφερειάρχη Αγγελική Χαλιμούδρα


Σε ανάρτηση στο facebook η Εντεταλμένη σύμβουλος-Βοηθός Περιφερειάρχη ΠΔΕ, Αγγελική Γ. Χαλιμούδρα γράφει ότι : Συνεχίζει τις επαφές με τα σώματα ασφαλείας της Π.Δ.Ε και ότι σήμερα 20-01-2021 επισκέφθηκε την περιφερειακή ενότητα Αχαϊας, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διοικητή της Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχο κο ΡΟΥΜΕΛΙΏΤΗ Νικόλαο.....

Συνεχίζοντας τις επαφές με τα σώματα ασφαλείας της Π.Δ.Ε επισκέφθηκα σήμερα 20-01-2021 την περιφερειακή ενότητα Αχαϊας όπου συναντήθηκα παρουσία του προέδρου του Περιφερειακού μας Συμβουλίου κου Τάκη Παπαδόπουλου ( Takis Papadopoulos ) και του συμβούλου του Περιφερειάρχη κου Μητρογιωργου Χρήστου ( Χρήστος Μητρογιώργος ), με τον Περιφερειακό Διοικητή της Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχο κο ΡΟΥΜΕΛΙΏΤΗ Νικόλαο ( Nikos Roumeliotis ) προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο που δημιούργησε η Π.Δ.Ε. για τα σώματα ασφαλείας που σκοπό έχει την κάλυψη επειγουσών και έκτακτων αναγκών των υπηρεσιών αυτών. 

Απο την πλευρά του ο κος Ρουμελιώτης μας ενημέρωσε ότι η Π.Υ. το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί με υλικά μέσα και εξοπλισμό, αλλά η φύση και το αντικείμενο της Υπηρεσίας αυτής είναι τόσο ιδιαίτερο που συχνά προκύπτουν έκτακτες ανάγκες οι οποίες είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να καλύπτονται άμεσα γιατί τα φυσικά φαινόμενα και ο κίνδυνος της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας δεν μπορούν να περιμένουν τις χρονοβόρες διαδικασίες. 

Τονίσαμε στον Κο Ρουμελιώτη ότι η επιχορήγηση της περιφέρειας δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την υποχρέωση της κεντρικής κυβέρνησης να στηρίζει τα σώματα αυτά. 

▶️ Για εμάς προέχει η ασφάλεια του ένστολου ώστε να μπορεί να εκτελέσει το καθήκον του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βέβαια η προστασία της ζωής και περιουσίας των συμπολιτών μας. 

#NektariosFarmakis #PDE #olaapotinarxi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο