Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΚΚΕ: Για τις Θέσεις της ΚΕ για το 21ο Συνέδριο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ ήδη έχει ανακοινώσει την απόφασή της να προχωρήσει στην προετοιμασία και διεξαγωγή του 21ου Συνεδρίου του Κόμματος, μέσα στο 2021....
Γι’ αυτό το λόγο οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας μπαίνουν στην τελική ευθεία των προετοιμασιών τους για τη μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 30 - 31 Γενάρη, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με το πρώτο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 21ο Συνέδριο. 

Το πρώτο αυτό κείμενο έχει θέμα: «Ο απολογισμός και τα συμπεράσματα από τη δράση της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ό στο 21ο Συνέδριο - Το Κόμμα ως καθοδηγητής του επαναστατικού εργατικού κινήματος, της κοινωνικής συμμαχίας στην πάλη για τον Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό». 

Θα ακολουθήσει το δεύτερο κείμενο, στις 6-7 Φλεβάρη, με θέμα: «Η σημερινή διεθνής πραγματικότητα και το πολιτικό - στρατιωτικό πλαίσιο του σύγχρονου κόσμου. Η κατάσταση στο Διεθνές Κομμουνιστικό Κίνημα και η δράση του ΚΚΕ. Οι εκτιμήσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην εγχώρια οικονομία και στο πολιτικό σύστημα της χώρας». 

Το τρίτο κείμενο των Θέσεων για το Συνέδριο, που θα δημοσιευτεί στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» στις 13-14 Φλεβάρη, έχει ως θέμα: «Η ταξική διάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας, η κατάσταση της εργατικής τάξης σήμερα, η πορεία του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, η προώθηση της κοινωνικής συμμαχίας και η παρέμβαση του ΚΚΕ». 

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καλεί τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος, τους νέους και της νέες, ευρύτερο κόσμο που προβληματίζεται από τις εξελίξεις και επιθυμεί να μάθει τις εκτιμήσεις και την πρόταση του ΚΚΕ, να προμηθευτούν τις Θέσεις της ΚΕ για το 21ο Συνέδριό του. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο