Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Γεώργιος Μπαρμπαρουσης : Συνεχίζουμε να πράττουμε τα αυτονόητα, παρεμβαίνοντας καθημερινά, όποτε και όπως χρειαστεί!


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης έγραψε για διάφορες εργασίες που έγιναν στο χωριό Μαχαιράς Ξηρομέρου όπως,.....
Διαβάστε περισσότερα »
καθαρισμός στον επαρχιακό δρόμο από κλαδιά καθώς και στους περισσότερους αγροτικούς δρόμους του χωριού μας, με την βοήθεια του θαμνοκοπτικου του Δήμου Ξηρομέρου. τοποθέτηση πινακίδων και βλάβη που έγινε στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης μπροστά από τη πλατεία. 






Την εβδομάδα που μας πέρασε έγινε καθαρισμός στον επαρχιακό δρόμο απο κλαδιά καθώς και στους περισσότερους αγροτικούς δρόμους του χωριού μας, με την βοήθεια του θαμνοκοπτικου του Δημου Ξηρομέρου. 

Σκοπός ήταν η διευκόλυνση της διέλευσης των αγροκτηνοτροφων προς τα χωράφια ή τους σταυλους τους, καθώς σε ορισμένους δρόμους η πρόσβαση ήταν δυσπρόσιτη, δεδομένου των πολλών χρόνων που είχαν να καθαριστούν. 

Επιπλέον, έγινε τοποθέτηση πινακίδων απο την Περιφέρεια με τα όρια του οικισμού στην είσοδο και έξοδο του χωριού. 

Να αναφερθώ και στη βλάβη που έγινε στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης μπροστά απο τη πλατεία. 

Συνεχίζουμε να πράττουμε τα αυτονόητα, παρεμβαίνοντας καθημερινά, όποτε και όπως χρειαστεί!

3 σχόλια:

  1. Γιώργο μπράβο σου για το ενδιαφέρον σου για το χωριό μας αλλά πρέπει να κοιτάξεις λίγο και τα λύματα που πέφτουν από τον ΝΗΡΈΑ στο τέλος του χωριού και είναι εστία μόλυνσης μεγάλη το είχα δει το καλοκαίρι σε έναν περίπατο που έκανα μέσα στο δάσος και ξαφνικά έπεσα πάνω σε μια λίμνη με λύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο λύματα αλλά φυσική καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τις δύο χιλιάδες ευρώ που πήρες από τον δήμο ξηρομερου τη έργα έκανες πρόεδρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο