Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής


Θ. Βασιλόπουλος: Να είμαστε αποτελεσματικοί για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.....
«Η Περιφέρειά μας είναι πρώτη σε απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων για τον πρωτογενή τομέα. Αυτή την αποτελεσματικότητα οφείλουμε να την συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στην Πάτρα. 

Ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε την διοίκηση και το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και πρόσθεσε ότι η Περιφερειακή Αρχή βρίσκεται δίπλα τους προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα. 

Στην λιτή εκδήλωση που τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid 19, παραβρέθηκαν ο Βοηθός Περιφερειάρχη αρμόδιος για τον συντονισμό των παραγωγικών τάξεων και την συνεταιριστική αγροτική πολιτική στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας Μιχάλης Γούδας , ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σταύρος Βέρρας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Βασίλης Μιχαλόπουλος, ο Προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Σάββας Βλάχος , η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Χαρά Οικονόμου, η Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού-Μελετών και Αγροδιατροφής Πόπη Αγγελή και υπάλληλοι της Διεύθυνσης.


1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο